Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Smarowidło na łuszczycę
Autor Wiadomość
Ameigenen 

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 5:54 pm   

jas_17 napisał/a:
Vordenie przeginasz, po co i dlaczego?

Może na innym forum motyla noga mu się podwinęła.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 5:57 pm   

Viximenne napisał/a:
.....To co masz na swoim blogu to faktycznie jest stek bzdur......

Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. Część rad vordenowych wykorzystałam i u mnie przyniosły oczekiwany skutek.

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 5:59 pm   

Wiesz, dla mnie to jest jeden wielki chemiczny bełkot. Nie przeczę, że ma sens, ale rad tam jest tyle co na lekarstwo. Poza tym jest nieczytelny ;)

No, ale przecież Pan V. ma magistra farmacji, chemii, jest lekarzem medycyny, a do tego EKONOMISTĄ!

Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.

Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.

vorden

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:17 pm   

jas_17 napisał/a:

mowisz ze przeginam ?
Ja ?

Czy prawda jest ze smarowidlo zawiera silny steryd z Ukrainy ?
Czy prawda jest ze smarowidlo zakazone jest gronkowcem ?

Moge poprzeginac , jak ktos chce, ale wole zeby nikt tu nikogo nie robil w bambuko.

czekam jeszcze na wpisy od innych jaki to cudowny specyfik i sprawa podchodzi pod nielegalne testy na ludziach ...

Nie odpuszcze, znacie mnie....

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:23 pm   

vorden napisał/a:
jas_17 napisał/a:

mowisz ze przeginam ?
Ja ?

Moge poprzeginac , jak ktos chce, ale wole zeby nikt tu nikogo nie robil w bambuko.

czekam jeszcze na wpisy od innych jaki to cudowny specyfik i sprawa podchodzi pod nielegalne testy na ludziach ...

Nie wiem czy dotarł do Ciebie taki prosty fakt. ROBISZ TO NA WŁASNE RYZYKO.

Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.

vorden

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:35 pm   

Viximenne napisał/a:
vorden napisał/a:
jas_17 napisał/a:

mowisz ze przeginam ?
Ja ?

a pozwole sobie zacytowac zeby nie umknelo pamieci ....

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:38 pm   

vorden napisał/a:
Viximenne napisał/a:
vorden napisał/a:
jas_17 napisał/a:

mowisz ze przeginam ?
Ja ?

a pozwole sobie zacytowac zeby nie umknelo pamieci ....

Ależ proszę. Wielkodusznie zezwalam. W końcu Konstytucja zapewnia nam wolność wyboru prawda?

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:40 pm   

Viximenne napisał/a:
Wiesz, dla mnie to jest jeden wielki chemiczny bełkot...

To, że my czegoś nie rozumiemy, nie znaczy, że ktoś bełkocze. Ja zastosowałam mija ulubioną metodę... rozmowę; dało się.

Cytat:
Nie przeczę, że ma sens, ale rad tam jest tyle co na lekarstwo. Poza tym jest nieczytelny ;)

Dla mnie tych rad było za dużo, dlatego dopytywałam. U mnie ten sens, sprawdził się na mojej skórze; może zbieg okoliczności. Ja wolę wierzyć, że to ja mam rację, stosując niektóre z porad Vordena. W niektórych sprawach, ostro mi na półkach poukładał :mrgreen:

Ameigenen 

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:41 pm   

szater napisał/a:
....to bardzo modne powiedzonko Motylej Nogi...dotyczacej galarety w całym asopekcie jej własciwosci....jestes na tym drugim forum takze wiec masz mozliwosc poczytania.....motyla noga pewnie myslał ze odkrył Ameryke a okazuje sie że juz od dawna takie były zalecenia starych"babek""szamanek""szeptuch" czy jak ich tam nazwac.....

Ten post przelał czarę goryczy u vordena. Uraziłaś jego ego. Na nicku Motyla Noga budował sobie pozycję super blogera.

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:42 pm   

jas_17 napisał/a:
Viximenne napisał/a:
Wiesz, dla mnie to jest jeden wielki chemiczny bełkot...

To, że my czegoś nie rozumiemy, nie znaczy, że ktoś bełkocze. Ja zastosowałam mija ulubioną metodę... rozmowę; dało się.

Cytat:
Nie przeczę, że ma sens, ale rad tam jest tyle co na lekarstwo. Poza tym jest nieczytelny ;)

Dla mnie tych rad było za dużo, dlatego dopytywałam. U mnie ten sens, sprawdził się na mojej skórze; może zbieg okoliczności. Ja wolę wierzyć, że to ja mam rację, stosując niektóre z porad Vordena. W niektórych sprawach, ostro mi na półkach poukładał :mrgreen:

A ja nie widzę tam nic wartościowego. Mojego zdania nie zmienisz.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:48 pm   

vorden napisał/a:
.......Czy prawda jest ze smarowidlo zawiera silny steryd z Ukrainy ?

Żeby zadać te dwa pytania -bo rozumiem, że to, iż one są uzasadnione i poparte odpowiednimi dokumentami; musiałeś na nielubianym przez siebie forum; rozpętać burzę i obrzucić błotem wszystkich, którzy mieli odmienne zdanie od Twojego? Nie przeginasz powiadasz?
Ostatnio zmieniony przez gosc Czw Mar 10, 2011 6:54 pm, w całości zmieniany 2 razy  

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:53 pm   

Viximenne napisał/a:
.....A ja nie widzę tam nic wartościowego. Mojego zdania nie zmienisz.

Nie śmiałabym i nie to było moim celem. Wyraziłam jedynie swoją opinię, czytelnika- praktyka. Takie moje prawo :mrgreen:

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 7:00 pm   

Janse. :mrgreen: Masz rację. I co do bełkotu tez masz rację tyle, że jest jedno ALE.

Powiem przykładem.

Zdanie glukoza jest cukrem. - zrozumiałe? W pełni? proste i w ogóle? Prawda?

Glukoza. Sześcioczłonowy pierścień hemiacetalu powstaje w wyniku reakcji grupy aldehydowej przy atomie węgla C1 z grupą hydroksylową przy atomie węgla C5 w łańcuchu. Możliwe są zatem dwa anomery - α oraz β w zależności od położenia grupy OH przy pierwszym atomie węgla formy cyklicznej.

Dla prostego człowieka - który nie ma magistra z chemii i farmacji które z twierdzeń jest bardziej zrozumiałe?

Właśnie to rozumiem przez bełkot. :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 7:05 pm   

A dlaczego te pytania, kierujesz w moją stronę, nie ja jestem ich autorem przecież. A uwierzysz, że niektórzy to kumają....kurna :wow:

Vix, z Vordenem gadam odkąd pamiętam :mrgreen: Też myślałam, że się nie da; dało się. To tylko kwestia chęci, uwierz staremu belfrowi.... nie chemikowi :*

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 7:12 pm   

Ja czaję, że ktoś może kumać. Tyle, że po co zagłębiać się w jakieś chemiczne gadania. Jeśli ma to komuś pomóc to musi być zrozumiałe. A nie jest. Musiałabym zawracać człowiekowi głowę, marnować czas jego i swój. A po co? Jak to mówią, życie trzeba sobie upraszczać, a nie komplikować. :mrgreen:

PS. Nie twierdzę, że się z gościem nie da rozmawiać. Być może się da, ale nie cierpię kapusiostwa, donosicielstwa i gróźb nie mających podstaw, dowodów i całej masy innych czynników. Nie lubię też, jak ktoś jest krótkowzroczny, a to się rzuca w oczy niestety.

Strasznie mi to wieje "komuchem". Przepraszam, jeśli uraziłam czyjeś poglądy polityczne, ale taka prawda.

Ostatnio zmieniony przez Viximenne Czw Mar 10, 2011 7:19 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu