Czy prawda jest ze smarowidlo zawiera silny steryd z Ukrainy ?
Czy prawda jest ze smarowidlo zakazone jest gronkowcem ?
Moge poprzeginac , jak ktos chce, ale wole zeby nikt tu nikogo nie robil w bambuko.
czekam jeszcze na wpisy od innych jaki to cudowny specyfik i sprawa podchodzi pod nielegalne testy na ludziach ...
Nie odpuszcze, znacie mnie....
Nie wiem czy dotarł do Ciebie taki prosty fakt. ROBISZ TO NA WŁASNE RYZYKO.
a pozwole sobie zacytowac zeby nie umknelo pamieci ....
Ależ proszę. Wielkodusznie zezwalam. W końcu Konstytucja zapewnia nam wolność wyboru prawda?
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:40 pm
Viximenne napisał/a:
Wiesz, dla mnie to jest jeden wielki chemiczny bełkot...
To, że my czegoś nie rozumiemy, nie znaczy, że ktoś bełkocze. Ja zastosowałam mija ulubioną metodę... rozmowę; dało się.
Cytat:
Nie przeczę, że ma sens, ale rad tam jest tyle co na lekarstwo. Poza tym jest nieczytelny
Dla mnie tych rad było za dużo, dlatego dopytywałam. U mnie ten sens, sprawdził się na mojej skórze; może zbieg okoliczności. Ja wolę wierzyć, że to ja mam rację, stosując niektóre z porad Vordena. W niektórych sprawach, ostro mi na półkach poukładał
....to bardzo modne powiedzonko Motylej Nogi...dotyczacej galarety w całym asopekcie jej własciwosci....jestes na tym drugim forum takze wiec masz mozliwosc poczytania.....motyla noga pewnie myslał ze odkrył Ameryke a okazuje sie że juz od dawna takie były zalecenia starych"babek""szamanek""szeptuch" czy jak ich tam nazwac.....
Ten post przelał czarę goryczy u vordena. Uraziłaś jego ego. Na nicku Motyla Noga budował sobie pozycję super blogera.
Wiesz, dla mnie to jest jeden wielki chemiczny bełkot...
To, że my czegoś nie rozumiemy, nie znaczy, że ktoś bełkocze. Ja zastosowałam mija ulubioną metodę... rozmowę; dało się.
Cytat:
Nie przeczę, że ma sens, ale rad tam jest tyle co na lekarstwo. Poza tym jest nieczytelny
Dla mnie tych rad było za dużo, dlatego dopytywałam. U mnie ten sens, sprawdził się na mojej skórze; może zbieg okoliczności. Ja wolę wierzyć, że to ja mam rację, stosując niektóre z porad Vordena. W niektórych sprawach, ostro mi na półkach poukładał
A ja nie widzę tam nic wartościowego. Mojego zdania nie zmienisz.
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:48 pm
vorden napisał/a:
.......Czy prawda jest ze smarowidlo zawiera silny steryd z Ukrainy ?
Czy prawda jest ze smarowidlo zakazone jest gronkowcem ?
Żeby zadać te dwa pytania -bo rozumiem, że to, iż one są uzasadnione i poparte odpowiednimi dokumentami; musiałeś na nielubianym przez siebie forum; rozpętać burzę i obrzucić błotem wszystkich, którzy mieli odmienne zdanie od Twojego? Nie przeginasz powiadasz?
Ostatnio zmieniony przez gosc Czw Mar 10, 2011 6:54 pm, w całości zmieniany 2 razy
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:53 pm
Viximenne napisał/a:
.....A ja nie widzę tam nic wartościowego. Mojego zdania nie zmienisz.
Nie śmiałabym i nie to było moim celem. Wyraziłam jedynie swoją opinię, czytelnika- praktyka. Takie moje prawo
Janse. Masz rację. I co do bełkotu tez masz rację tyle, że jest jedno ALE.
Powiem przykładem.
Zdanie glukoza jest cukrem. - zrozumiałe? W pełni? proste i w ogóle? Prawda?
Glukoza. Sześcioczłonowy pierścień hemiacetalu powstaje w wyniku reakcji grupy aldehydowej przy atomie węgla C1 z grupą hydroksylową przy atomie węgla C5 w łańcuchu. Możliwe są zatem dwa anomery - α oraz β w zależności od położenia grupy OH przy pierwszym atomie węgla formy cyklicznej.
Dla prostego człowieka - który nie ma magistra z chemii i farmacji które z twierdzeń jest bardziej zrozumiałe?
Właśnie to rozumiem przez bełkot.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 7:05 pm
A dlaczego te pytania, kierujesz w moją stronę, nie ja jestem ich autorem przecież. A uwierzysz, że niektórzy to kumają....kurna
Vix, z Vordenem gadam odkąd pamiętam Też myślałam, że się nie da; dało się. To tylko kwestia chęci, uwierz staremu belfrowi.... nie chemikowi
Ja czaję, że ktoś może kumać. Tyle, że po co zagłębiać się w jakieś chemiczne gadania. Jeśli ma to komuś pomóc to musi być zrozumiałe. A nie jest. Musiałabym zawracać człowiekowi głowę, marnować czas jego i swój. A po co? Jak to mówią, życie trzeba sobie upraszczać, a nie komplikować.
PS. Nie twierdzę, że się z gościem nie da rozmawiać. Być może się da, ale nie cierpię kapusiostwa, donosicielstwa i gróźb nie mających podstaw, dowodów i całej masy innych czynników. Nie lubię też, jak ktoś jest krótkowzroczny, a to się rzuca w oczy niestety.
Strasznie mi to wieje "komuchem". Przepraszam, jeśli uraziłam czyjeś poglądy polityczne, ale taka prawda.
Ostatnio zmieniony przez Viximenne Czw Mar 10, 2011 7:19 pm, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum