Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 7:43 am
...jadłam wiele miesiecy....brak efektów...odpusciłam....a wysyp to miałam PO PROSTU GIGANT ...po tych wszystkich eksperymentach....z ogromnym udziałem Vordena vel Motylej Nogi
Ja wcinam cały czas jak cukier puder W porównaniu do poprzednich okresów zimowych jest znacznie lepiej, bo zmian wyskoczyło mi tylko 4 czyli praktycznie nic.
Ja zaczęłam znów przygodę z ostropestem od Nowego Roku, w dawce 2 razy dziennie po 2 łyzeczki. Po dwóch miesiacach efekty minimalne, wiec od marca przeszłam na dawkę 2 łyżeczki 3 razy dziennie, którą stosowałam rok temu, zaczynając ten wątek. Teraz widać wyraźnie, że coś ruszyło. Może niektórzy, potrzebują większe dawki, niewiadomo czemu, ja jestem malutka (160), raczej drobna, a ostropestu, musze wcinac jak słoń, mam 2 kg zjedzone. W zeszłym roku doszłam prawie do 4kg. Pozdrawiam.
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 8:56 am
....my generalnie wszyscy jakies wielkoludy koło 160cm jestesmy..... ja mam 158cm to ile bymmiała na kg tego zjesc? ....wnioskuje ze nie robiłas żadnych przerw
....my generalnie wszyscy jakies wielkoludy koło 160cm jestesmy..... ja mam 158cm to ile bymmiała na kg tego zjesc? ....wnioskuje ze nie robiłas żadnych przerw
No to, nie jestem jakimś tam wyjatkiem , od razu czuje sie wieksza
Nie, nie robiłam, teraz żadnych przerw jem, tzn. piję jak kawkę i trochę fusów zjadam od 2 stycznia, bez przerwy, od marca zwiększyłam dawkę. W zeszłym roku piłam przez 4 miesiace bez przerwy, później przerwa 8 miesięcy.
Tak się zastanawiam czy ktoś z was miał na poczatku ostra reakcje na ostropest?
Przez dwa dni jadłam dwie łyżeczki i dostałam strasznej biedunki i bólów brzucha nie do zniesienia.
lekkie stolce były na początku , mnóstwo gazów może wystąpić i lekkie zażółcenie skóry ale to zaraz mija a nie jesteś uczulona na kiwi, kapary? bo jeżeli ktoś ma na to alergie to raczej nie powinien jeść ostropestu
Tak się zastanawiam czy ktoś z was miał na poczatku ostra reakcje na ostropest?
Przez dwa dni jadłam dwie łyżeczki i dostałam strasznej biedunki i bólów brzucha nie do zniesienia.
Przy takich objawach: czy miałaś kiedykolwiek robione jakiekolwiek badania wątroby?
Odstaw i zasygnalizuj problem lekarzowi. Moim zdaniem, istnieje duże prawdopodobieństwo, istnienia.... kamieni w przewodzie żółciowym
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 4:46 pm
...przy kamieniach w przewodach żółciowych kolki wystepuja czesto i ból jest nie tyle podbrzysza czy brzucha a raczej w prawym podzebrzu z promieniowaniem do plecow.Odstaw ostropest i sprawdz czy masz jakies bóle....przypomnij sobie czy wczesniej miałas jakies kolki bolowe....sadze jednak ze najprawdopodobniej szybciej ruszyło oczyszczanie watroby i jelit....
Hmm myśle ża kamienie odpadają, chyba za młoda jestem jeszcze na nie, a poza tym po odstawieniu zioła nie mam objawów, ani uczulona nie jestem na te produkty
Spróbuje jeszcze raz, zmniejsze dawke do jednej łyżeczki dziennie i zasygnalizuje czy jutro stan sie pogorszy
Dziękuje za pomysły (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum