Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 6:30 pm
Generalnie już od wielu lat sukcesywnie wycofuja z aptek dziegcie.Zabrano już Delatar....widac teraz przyszedł czas na cocois...my w razie czego wspomagamy sie EXOREXEM-do kupienia w Anglii
Też mnie to martwi. Mam nadzieję, że to chwilowy brak tej maści. Exorex jest dobry. Szkoda tylko, że stężenie dziegciu jest małe. Exorex Lotion można kupić z tej strony: http://exorex.com.pl/
Wyjdzie pewnie taniej niż samemu sprowadzać z UK.
Exorex Lotion można kupić z tej strony: http://exorex.com.pl/
Wyjdzie pewnie taniej niż samemu sprowadzać z UK.
niezupelnie
na ebaju mozna trafic tanie oferty, aktualnie nie ma nic bardzo kozystnego
ostatnio 2X250 lioton wychodzil ok 132zl+34 przesylka... warto zagladac
aha co do platnosci, to trzeba miec raczey paypal podpiety do konta
mi sie kiedys udalo ustrzelic 2 butle za 120 zet z przesylka
pozdrawiam
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 12:47 pm
Paweł, widziałam w ofercie ebaju, exorex z 5% zawartością dziegciu.
Może jakimś rozwiązaniem, jest skorzystanie z przysług znajomych... tam.
Wiek: 43 Dołączyła: 24 Mar 2011 Posty: 16 Skąd: Nowa Ruda
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 12:40 pm
Witam a ja chciałabym jak najbardziej polecić preparaty,mocno wspomagające i przynoszące dużo poprawę kondycji skóry jak i przynoszące dużąąą ulgę.:)jesteśmy prywatnie bardzo zadowoleni z tych produktów;)będzie napewno lepiej jescze po wyjezdzie do Izraella:)na który odkladamy i odkładamyyyy;( Dystrybutor sea of spa i przesyłaja dla wszystkich zainteresowanych próbki może komus akurat pomoże ,a za free może sobie przetestować pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Skin Relief Sro Kwi 06, 2011 1:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Każdego dnia, na czczo, sok z jednej cytryny na pół szklanki przegotowanej, wystudzonej wody i posłodzony jedną łyżką miodu.
Smaczne, zdrowe, oczyszczające i mnie pomaga na łuszczycę bardzo.
Może innym też.
Nawet jeśli ma się wrzody żołądka czy refluks( jak w moim przypadku podobno), sok z cytryny zmienia odczyn w żołądku na zasadowy.
_________________ Hania
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 6:53 pm
Sok z cytryny z wodą, to najlepszy, naturalny odkwaszacz organizmu. Tylko uwaga na miód, może uczulać
na początku była na kolanach i łokciach.
Teraz mam na kostkach, łokciach i chyba łuszczycę paznokci.
Zapisano mi Diprosalic, a teraz czytam że to jeszcze gorzej. Niedobrze, niedobrze... Za to nie stosowałam tego często i dużo...
Ostatnio myslałam, że dostąłam ostrego łupieżu ale teraz wyszła mi jedna plamka za uchem ktora ma łuski.
co zrobić szybko, abym nie dostała tego na całej głowie?
Proszę o pomoc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum