Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
witajcie
Autor Wiadomość
aga74 

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 5:30 pm   witajcie

no i mnie przyszło zarejestrować się na tym forum... 2 tygodnie temu po raz pierwszy usłyszałam, że mam łuszczycę... mam 37 lat, mieszkam i pracuję w Łodzi :)

pozdrawiam

szater 

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 7:00 pm   

...matko Aga ale mnie wystraszyłas......to to forum to jakas lista smierci? :shock: dziewcze zdaje sobie sprawe z tego jak sie czujesz....wszyscy tu obecni to wiedza bo każdy czuł to samo ale....pobedziesz z nami,popiszesz ,poznasz nas i ....polubisz....zobaczysz jak ważne stało sie to ze weszłas na to forum...powodzenia...witaj u nas :* :tuli:

aga74 

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 7:07 pm   

przepraszam szater, nie chciałam, żeby tak wyszło :) i nie denerwuj się, bo złość... łuszczycy szkodzi ;) ogólnie wesoły ze mnie człek, ale to paskudztwo potrafi zepsuć mi humor, nie zaprzeczę...

PS.pozdrów ode mnie moją ukochaną Zielonkę :)

Ewa-Jurek 

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 7:08 pm   

Hej Aga :mrgreen: :mrgreen:
No no Szaterku tez się poczułam jakby mój mąz był na liście Schindlera :lol: :lol: :lol:

Witaj Aga!! :wink: :wink:

aga74 

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 7:18 pm   

witaj Ewo,

czytałam już Twoją historię, Twój mąz dużo szczęscia, że ma taką żonę :) mój biedy jest trochę przestraszony tym moim paskudztwem, bo miewam chwile załamania, co rzadko mi się zdarza... ogólnie pocieszam się, że się przecież na to nie umiera, raka też nie mam, nie łysieje, więc trzeba się cieszyć, z tego co się ma;)

Ewa-Jurek 

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 7:22 pm   

Dasz radę :wink: Każdy daje,nie ma wyjścia :mrgreen: :mrgreen:
Aczkolwiek jak zobaczyłam w całej krasie swojego męża to też mi sie lekko nogi ugieły ,ale to nie oznacza,że padlam na kolana :razz: :razz: :razz:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 7:25 pm   

Aga witaj :*

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Wto Mar 22, 2011 1:13 am   

witam ciepło krajankę :mrgreen:

szater 

Wysłany: Wto Mar 22, 2011 7:58 am   

aga74 napisał/a:
przepraszam szater, nie chciałam, żeby tak wyszło :) i nie denerwuj się, bo złość... łuszczycy szkodzi ;) ogólnie wesoły ze mnie człek, ale to paskudztwo potrafi zepsuć mi humor, nie zaprzeczę...

PS.pozdrów ode mnie moją ukochaną Zielonkę :)

Aga ja jestem forumowa czarownicą ...mnie nic nie zaszkodzi a moja ł jest ze mna 40 lat i rzadko sie wychyla poza swoje terytorium :razz:
A co sie stało moja droga ze zostawiłaś ZIELONA GÓRE i FALUBAZ i przebywasz w miescie gdzie drogi sa tak dziurawe jak ser szwajcarski(po pobycie w Wisniowej Górze-remont podwozia :zly: ) :hmm:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Mar 22, 2011 8:19 am   

witaj aga :) krajanko prawie ;)

aga74 

Wysłany: Wto Mar 22, 2011 12:03 pm   

witajcie Łodzianki :)

aga74 

Wysłany: Wto Mar 22, 2011 12:08 pm   

szater napisał/a:
Aga ja jestem forumowa czarownicą ...mnie nic nie zaszkodzi a moja ł jest ze mna 40 lat i rzadko sie wychyla poza swoje terytorium :razz:
A co sie stało moja droga ze zostawiłaś ZIELONA GÓRE i FALUBAZ i przebywasz w miescie gdzie drogi sa tak dziurawe jak ser szwajcarski(po pobycie w Wisniowej Górze-remont podwozia :zly: ) :hmm:

zostawiłam swoją Zielonkę 10 lat temu - przyjechałam tu "za chłopem" ;) no drogi tu dziurawe okrutnie, to prawda :)

Chłopakom z Falubazu kibicuje oczywiście, choc na meczu nie byłam już wieki... ciągle sobie obiecuje, że przy nastepnym pobycie w ZG pójdę, ale jakoś się nie składa :(
a w sobotę jadę z moim dzieckiem na mecz piłki nożnej do Gorzowa i smiałam sie do męża, żebym się czasem przy kibicowaniu nie pomyliła i nie zaczęła śpiewac FALUBAZ FALUBAZ :mrgreen:

szater 

Wysłany: Wto Mar 22, 2011 12:28 pm   

Wystarczy ze włozysz jakas koszulke z Myszka Miki...i juz bedziesz miala exstreme na full :brawo:

aga74 

Wysłany: Wto Mar 22, 2011 12:32 pm   

szater napisał/a:
Wystarczy ze włozysz jakas koszulke z Myszka Miki...i juz bedziesz miala exstreme na full :brawo:

no to niezły pomysł :mrgreen: ale jednak nie skorzystam, bo obvawiam się o życie moje i naszej ekipy :)

ostatnio gdzieś czytałam, jak tatusiowe na meczu swoich dzieci, chyba we Wrocku, wyszli poza halę w koszulkach bodajże Lecha Poznań - wylądowali w szpitalu w ciężkim stanie....

Moniś 
Moniś

Wysłany: Wto Mar 22, 2011 5:59 pm   

Witam również... :smile:

Odpowiedz do tematu