jutro będę miała Cocois, mam już olejek rycynowy i drożdże, przepis na papkę znam. Powiedzcie jeszcze, czy ten peeling po papce zrobić zwykłą solą, czy można np.bocheńską? choć wydaje mi się, że będzie za gruba... no i nie ukrywam, że od czasu do czasu drapie się po głowie i tam gdzie zdrapie łuskę, to mnie piecze... można na to ta papkę, czy postarać się najpierw wyleczyć?
i byłam dzisiaj po raz pierwszy z tym paskudztwem u fryzjera... zadzwoniłam do mojej fryzjerki, do której chodze od paru ładnych lat i po prostu powiedziałam w czym rzecz. Przyjęła mnie bez problemu, cięła bez rękawiczek i w ogóle było super
chyba zaczyna wyskakiwać mi to paskudztwo na dłoniach... skóra zrobiła się czerwona i sucha bardzo... na jednej i na drugiej jednocześnie... jak to zobaczyłam to sie popłakałam, a moje kochane dziecko mnie przytuliło i powiedziało "nie placz, będzie dobrze"....
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 8:33 pm
Dzieci, "to lek na całe zło". Sił do walki życzę . Może kąpiele, tak jak u Szater, pomogą..... zawalcz
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 6:17 pm
Zawsze mozna pisac na PW,odpowiadam na wszystkie prosby.Teraz troszke mam zamieszania w rodzince wiec jest mnie mniej na forum ale zawsze zagladam.Sciskam cieplutko.
PS
gg mam ale niestety nie mam czasu na pitu,pitu o banałach dlatego nie podaje numeru bo tam prawie nie zaglądam,szczegółowe info i forme kontaktu podaje na PW...smiało
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum