Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Metody naturalne- domowe
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Pon Mar 28, 2011 7:03 pm   

Monika przy łuszczycy nikt ci nie zagwarantuje jaki bedzie koncowy efekt....moze byc roznie....faktycznie jak z tatuażem moze byc lekko tylko ale moze byc i tragedia....i co wtedy? :hmm: sadze ze nikt nie wezmie na siebie odpowiedzialnosci za twoj krok....ty podejmujesz ryzyko.....tylko czy warto? :twisted:

moniako1 
monia

Wysłany: Wto Mar 29, 2011 11:10 am   

jas_17 napisał/a:
Monia witaj :grin: Uważam, że tu jest ważne: czy ł. wyskakuje Ci na wszelkiego rodzaju rankach, zadrapaniach; czy po uczuleniu np.? jeżeli tak, to możesz mieć problem. Makijaż permanentny, to rodzaj tatuażu i tak trzeba go traktować. Musisz rozważyć za i przeciw. Pozdrawiam :*

Dziękuje dziewczyny:)...jeszcze sie zastanowie czy gra jest warta świeczki...ide jutro do lekarza zobaczymy co ma do powiedzenia na ten temat:)...miłego dnia:*

Paweł 

Wysłany: Wto Mar 29, 2011 2:33 pm   

szater napisał/a:
...steryd potrzebuje od 7 do 14 dni aby całkowicie usunaac zmiany(chyba ze czegos jest raptem 5 plamek) wszelkie PRZYŁUSZCZYCE działaja na leczenie 2-3dni.....
jest tez mozliwosc cudu....wszak wiara czyni cuda...
Już tu czytałam ze po jednorazowym lub dwukrotnym posmarowaniu CAŁE PLECY I BRZUCH staly sie czyste :razz: :twisted:

Ja to jak kiedyś przysmażyłem sobie sterydem to 2-3 dni i śladu nie było :P No ale po odstawienie to magicznie niczym sztuczka Coperfield'a - 2-3 dni i znów było :P

szater 

Wysłany: Wto Mar 29, 2011 3:03 pm   

...tak jest taka mozliwosc jezeli smaruje sie kilkakrotnie razy dziennie lub kładzie sie pod okluzje.....trudno uwierzyc ale tak niektorzy tez robia :zly:

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Wto Mar 29, 2011 3:13 pm   

Czy ktoś stosował z Was maść żywokostową? Bo mój znajomy sam ją robi. Miał tylko naparsteczek, więc starczyło na jedno posmarowanie przedramion toteż efektu nie widać. Skład to wazelina i e.. wywar? Czy też napar z żywokostu. Roślinkę się ponoć gotuje w oleju (nie wiem jakim).

Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.

Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 29, 2011 9:47 pm   

Vix, masz pewny dostęp, to próbuj. Zawsze to nowe doświadczenie, dla Ciebie i dla nas. O wpływie żywokostu na odnawianie naskórka, czytałam. Sprawdź i daj relację :hmm:

basia44 

Wysłany: Sro Mar 30, 2011 9:54 am   

Ja swego czasu stosowałam sterydy kilka razy dziennie i poprawy nie było, stosuje od dłuższego czasu żel z żywokostu u mnie się sprawdza a że nie cierpię żadnych tłustości na swojej skórze to jest najlepszy czym mogę nawilżyć skórę,

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 30, 2011 1:50 pm   

Witaj Basiu po... urlopie :mrgreen: Daj coś bliżej o tym żelu.

basia44 

Wysłany: Sro Mar 30, 2011 4:04 pm   

Witaj Heniu,nie wiem co chcesz wiedzieć o tym żelu, szukałam maści w aptece nie było,było to(Zel z żywokostem_wyciąg z żywokostu w żelu regenerująco-nawilżający w takiej dużej tubie.Smaruje się tym po kąpieli skóra jest nawilżona i nie ma uczucia tłustości.A urlop przymusowy nieczynny komp.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 30, 2011 6:03 pm   

Dzięki Basiu, szukam czegoś nowego dla siebie. Miłego nadrabiania zaległości :mrgreen:

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 11:45 pm   

Odpowiadam o maści żywokostowej. Łuszczyca nie schodzi, ale bark przestał mnie boleć :wow: . Zaznaczam, że nie mam ŁZS, tylko po graniu w siatkówkę mi się tak teges.

Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.

Ostatnio zmieniony przez Viximenne Sro Kwi 13, 2011 11:46 pm, w całości zmieniany 1 raz  

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 11:46 pm   

jakis zysk jest :)

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 11:53 pm   

Ba. Jeszcze rwę kulszową tym wyleczę hehehe :mrgreen:

szater 

Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 8:04 am   

życze powodzenia i ....oczekuje relacji ...ja moje rwy:barkowa i kulszowa dziesiatki lat lecze i....własciwie bez rezultatu....zaleczyc sie da...ale wyleczyc....niekoniecznie,bo jak sie juz raz pojawi to tak zniszczy nerwy obwodowe ze...juz bedzie wracała co jakis czas :hmm:

pun 

Wysłany: Pon Cze 06, 2011 1:17 pm   

Witam, czytałem trochę o tej papce z drożdży i chciałem zapytać czy można ją zastosować na skórę twarzy, konkretnie nos-brwi? Jeżeli tak to w jaki sposób i z jakich proporcji ją utworzyć by była odpowiednia? :hmm:

Odpowiedz do tematu