Heniu, na gruponie diagnostyka, 5 zabiegów laseroterapii i zabieg odbudowy włosa kosztował 150zł. Normalna cen to 500 za taki zestaw
Kupiłyśmy na spółkę z chrzestną Ali
Zdecydowałam się, ponieważ ten salon urody jest piętro niżej niż nasz gabinet lekarski w Rybniku
przynajmniej wiem gdzie i jak dojechać
Lenko, a Nivea niebieskiego próbowałaś ? wiem, powtarzam się, ale nawet nasza lekarka zdziwiona była efektami i kondycją skóry,
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 5:00 pm
Witajcie moje dzielne mamuski...mało mnie troszke na forumiku...czasem tak bywa....ale czytam i myslami jestem z wami
Moj przyrodni brat jest czarnoskóry...ma ogromne kłopoty ze skora,w naszym klimacie bardzo sie wysusza i rak nie posmaruje sie odpowiednim balsamem to na rano jest szary jak stal.Używa specjalnego balsamu ktory kupuje w sklepach kolonialnych ale wiem też ze czasem wspomaga sie własnie Niebieska NIVEA ale....kupowana w Niemczech...pomimo ze w polskich sklepach tez jest ale tylko pudelko to samo...srodek już jednak u nas jest duzo gorszy.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Po piątkowej wizycie - naświetlamy głowę tymi laserami z gruponu i po każdym naświetleniu idziemy na kontrolę do Pani Doktor coraz bardziej mi się ta kobieta podoba. Kontynuujemy leczenie A+D3, kwas foliowy i cerutin
18 maja na 99% jedziemy do Łodzi jest szansa, że załapiemy się na biologiczne leczenie dla Alutka
Doruśka, Heniutku, Krysiu, wielkie buziaki i uściski za szybką akcję, rozmawiałam już z Panią Doktor z Łodzi - teraz tylko zostały uzgodnienia terminowo-urlpowo-płacowe
Jeśli nam się uda, Ala będzie leczona Humirą.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 1:03 pm
...no to juzem prawie sie ze zkolan podniesła....jakas pozytywna wiadomosc bo po tym wczorajszym nie moge sie pozbierac
O k...superancko i do przodu sciskam mocno wszystkie trzy dziewczynki i przeprzystojnego tatusia.....
Agusek za telefonik!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 2:14 pm
Agusiu listonosz dziękuje za buziaki Ale wszystkie: czapki z głów, ciepłe słowa i podziękowania, to w stronę Dośki poproszę. Dośka Dośka Dośka
Anioły żyją wśród nas, dostrzec je tylko trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum