Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja Biedroneczka
Autor Wiadomość
Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 2:39 pm   

Heniu, na gruponie diagnostyka, 5 zabiegów laseroterapii i zabieg odbudowy włosa kosztował 150zł. Normalna cen to 500 za taki zestaw :)

Kupiłyśmy na spółkę z chrzestną Ali :)
Zdecydowałam się, ponieważ ten salon urody jest piętro niżej niż nasz gabinet lekarski :) w Rybniku :)
przynajmniej wiem gdzie i jak dojechać :)

Lenko, a Nivea niebieskiego próbowałaś ? wiem, powtarzam się, ale nawet nasza lekarka zdziwiona była efektami i kondycją skóry, ;)

szater 

Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 5:00 pm   

Witajcie moje dzielne mamuski...mało mnie troszke na forumiku...czasem tak bywa....ale czytam i myslami jestem z wami :*
Moj przyrodni brat jest czarnoskóry...ma ogromne kłopoty ze skora,w naszym klimacie bardzo sie wysusza i rak nie posmaruje sie odpowiednim balsamem to na rano jest szary jak stal.Używa specjalnego balsamu ktory kupuje w sklepach kolonialnych ale wiem też ze czasem wspomaga sie własnie Niebieska NIVEA ale....kupowana w Niemczech...pomimo ze w polskich sklepach tez jest ale tylko pudelko to samo...srodek już jednak u nas jest duzo gorszy. :tuli:

Lenka 
mama 8 letniej biedroneczki

Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 8:23 pm   

mój brat jak był w Anglii i pomimo że były to te same nazwy kosmetyków to działały lepiej niż te polskie ,

teraz ostatnio zrobiło się o tym głośno, że za granicą są lepsze produkty tych samych firm,

spróbuję nivea,

póki co mała zasnęła wysmarowana cygnolinką, bo dalej się smarujemy i niestety muszę ją budzić na mycie

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 11:42 am   

Po piątkowej wizycie - naświetlamy głowę tymi laserami z gruponu i po każdym naświetleniu idziemy na kontrolę do Pani Doktor :) coraz bardziej mi się ta kobieta podoba. Kontynuujemy leczenie A+D3, kwas foliowy i cerutin :)

18 maja na 99% jedziemy do Łodzi :brawo: jest szansa, że załapiemy się na biologiczne leczenie dla Alutka :mrgreen:

Doruśka, Heniutku, Krysiu, wielkie buziaki i uściski za szybką akcję, rozmawiałam już z Panią Doktor z Łodzi - teraz tylko zostały uzgodnienia terminowo-urlpowo-płacowe :shock:
Jeśli nam się uda, Ala będzie leczona Humirą.

Ale mnie dzisiaj optymizm nosi :drink:

szater 

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 1:03 pm   

...no to juzem prawie sie ze zkolan podniesła....jakas pozytywna wiadomosc bo po tym wczorajszym nie moge sie pozbierac :evil:

O k...superancko i do przodu sciskam mocno wszystkie trzy dziewczynki i przeprzystojnego tatusia..... :tuli:

Agusek :tuli: za telefonik!

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 2:14 pm   

Agusiu listonosz dziękuje za buziaki :mrgreen: Ale wszystkie: czapki z głów, ciepłe słowa i podziękowania, to w stronę Dośki poproszę. Dośka Dośka Dośka :brawo: :brawo: :brawo:
Anioły żyją wśród nas, dostrzec je tylko trzeba :* :banan:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 6:54 pm   

:roll: :oops: :oops: :oops: :*

Lenka 

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 7:47 pm   

ciesze się ze u was do przodu

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 8:12 am   

Do przodu, do przodu. Ale wyłażą nowe dziady ciągle, dobrze, że nam ta Łódź z nieba spadła :*

aga74 

Wysłany: Wto Maj 10, 2011 12:43 pm   

Agusku - super wieści :) a może jakbyście mieli trochę wolnego czasu w Łodzi to może małe spotkanko? :)

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 11:55 am   

Aguś - nie wiem, czy się wyrobimy :( sądzę, ze bardzo szybko będziemy wracali :(

Potwierdziłam wizytę, 18 maja o 9.00 będę w Łodzi z moją Biedroneczką :grin:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 12:29 pm   

No to 18 maja, wszystkie ręce na pokład i trzymamy kciuki. Buziaki i niech te 400 czy tam ile kilosów, przeleci Wam jak mgnienie :mrgreen: Powodzenia :*

Lenka 

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 1:22 pm   

no no :wink: powodzenia

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 2:18 pm   

18 maja to kochane proszę Was, trzymajcie za Alunię ksywa Panika - będzie miała próbę tuberkulinową i pobieranie krwi :mrgreen:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Wto Maj 17, 2011 11:07 am   

To już jutro, :wow: :wow:
Kciukaski mile widziane. Serio serio :mrgreen:

Odpowiedz do tematu