Gratuluję zapału do pracy. Widać, że oboje/obie? ciężko pracujecie na pudło w tym roku, trzymam kciuki
Nutka fryz zajefajny, kolorek jakby z deczka znajomy Dobrze wyglądasz, nawet na tych niepozowanych fotkach Pozdrawiam i buziaki Oleńce przesyłam
Gratuluję zapału do pracy. Widać, że oboje/obie? ciężko pracujecie na pudło w tym roku, trzymam kciuki
Nutka fryz zajefajny, kolorek jakby z deczka znajomy Dobrze wyglądasz, nawet na tych niepozowanych fotkach Pozdrawiam i buziaki Oleńce przesyłam
Obie pracujemy i może coś na mistrzostwach Europy nam się uda pokazać
Co do kolorku to mój istny rudy więc do tamtego znajomego nie podobny
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 2:55 pm
Spokojnie ...mozesz generalnie wszędzie...zalezy od pracodawcy..idziesz do lekarza medycyny pracy i on wystawia skierowania..robisz badania i...on decydyje czy możesz pracowac czy nie(moga byc problemy w gastronomii,generalnie zywieniówce...ale tak jak mowie wszystko zalezy od pracodawcy i od tego jak i gdzie ,jaki duzy masz wysyp w chwili podjecia pracy.pozdrawiam...
Nutka generalnie wolę do współpracy samców...oni mniej wredni sa...ale...moze i z ta dziewczyna sie dogadasz...widac skoczna jest...
mój kolor wybitnie czerwony ...wpadajacy w bordo i....pasemka zielono-niebieskie
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 7:19 pm
dokładnie o tym mówie!generalnie jest przeciwskazaniem w gastronomii:kuchnia-kontakt z żywnoscią,rzeznie i takie tam inne zawody zwiazane z zywnoscią.Jezeli nie masz widocznych zmian to nic nikomu nie mów rób badania i idz do pracy....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 10:13 pm
a jak mam zawsze to mogę zapomnieć o pracy?? fajnie.
dzięki za odpowiedź
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 10:49 pm
Z tego co jest mi wiadome, to tylko przy ł. paznokcia występują przeciwwskazania do pracy przy żywności.
Monia co do opinii lekarza w sprawie nauki w tech.: nasza choroba jest chorobą rozwojową i tak naprawdę nigdy nie wiadomo w jakim kierunku podąży. Kształcenie się w kierunku> żywność, to co innego niż praca w tym zawodzie. Lekarz wydając Ci zaświadczenie do nauki w tym kierunku, musi być pewny ze pogorszenia Twojej choroby nie będzie i będziesz mogła pracować w zawodzie, w którym się wykształciłaś. A takiej opinii/zapewnienia przecież Ci wydać nie mógł.
Tak jak koleżanki pisały powyżej, nie ma przepisów zabraniających pracy przy żywności, ale decydują tu względy estetyczne jak też aktualny stan naszej skóry.
Witajcie, w temacie pracy to moge troszku sie wypowiedzieć, kiedy całkiem niedawno (jakiś rok temu) robiłam badania pracownicze, lekarz powiedział że nie ma sie co obawiać że nie bedzie zdolności do pracy i on przeciwwskazań nie widzi, aczkolwiek reszta "zależy od samego pracodawcy bo zmiany są nieestetyczne a XXIw. wymaga od wszystkich nieskazitelności i ideałów". Troche sie uśmiechnęłam do niego bo po niedawnym audycie w mojej pracy niewiele osób chciało podać mi potem rękę na pożegnanie :/(mam kilka zmian na dłoniach i twarzy)
Dalej ciemnogród... ;/
i jak tu szukać nowej pracy?? to jest chyba najwieksza obawa....
_________________ Życie stawia przed nami wymagania na miarę sił, które posiadamy. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec!
-------------------------------------------
Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron świeciło słońce.:***
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 10:01 pm
Moja nowa stylizacja według Jagi Hupało , wykonana przez Marcina Wypycha.Dość śmiałe cięcie po strone prawej , kolor bazowy dobry , niebieski i zielony kolor na pejsie po lewej stronie musze poprawić po swojemu , co sądzicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum