juz ja dobrze wiem co to by bylo..wzielabys nogi za pas i w las..bo ja mam szybkie zapedy ku wygodom..znaczy..lubie duzo czasu w lozeczku spedzac..niekoniecznie sam
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
mija miesiac odkad jem SN i kazdego dnia mapa swiata narysowana luszczyca na moim ciele zmienia sie jak co milion lat geologii, tektoniki i efektu cieplarnianego... wielkie kontynenty jak i male wysepki zalewane sa oceanem zdrowej skory...
a najwyzsze wzniesienia czy pasma gorskie przeksztalcaja sie w nudne rowniny... snieg juz nie pada od dawna ;>
potop!!!
efektow ubocznych tyle co nic...
pozdrawiam
zrób sobie badanie krwi na cholesterol i trójglicerydy, ja po dwóch miesiącach zajadania SN miałm takie wyniki ze lekarz za głowe sie chwycił i natychmiast kazał SN odstawić, przez rok zbijałam cholesterol
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 3:41 pm
normalne dawki,czyli 1 tabletka dziennie nie zaszkodzi,nam zawsze tego kwasu mało ale nie stosuj dawek uderzeniowych...sprawdzaj składy suplementow które stosujesz
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 7:48 am
TEŻ BYM TU TAK RYGORYSTYCZNIE NIE PODCHODZIŁA !wracaja upały skóra traci dużo wody a przez to takze spada potas...jezeli w jakms składzie grupy suplementow jest ten skladnik to nic sie nie stanie.Co do soku nie nalezy go pic 4 godziny przed lekami ani 4h po lekach i tyle.Zresztą sok grejpfrutowy przy wszystkich lekach zalecany z ostroznoscia.Jezeli chodzi o suplementacje to uwazam ze jest konieczna ale z GŁOWA! nie wszystko na raz,czytac składy i nie stosowac wiecej niż zalecana dawka dzienna.Czasem lekarz moze zlecic zwiekszenie ale wtedy podaje sie konkretne preparaty.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum