Cześć, wielkie podziękowania koleżance EWie za papkę drożdżową:) Po 3 latach męczarni z łuską i 3 kuracjach papką to paskudztwo wreszcie ustąpiło - zostały jeszcze wyblakłe czerwone placki na obrzeżach włosów ale łuski i swędzenie odpuściło. Dzięki EWaa:) pozdro
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 8:47 am
Zgodnie z danym słowem (jaka to rzadkosc w dzisiejszych czasach ) uzupełniam wiadomosci:
1.nadal mój maz nie ma wykwitow na twarzy
2.leczenie:wszelkiego rodzaju farmakologia + naswietlania nie przyniosły efektu
3.wykonano tomograf-ciało obce,nieorganiczne w zatoce szczekowej lewej,ciało to zainfekowało cała zatoke szczekowa i czołowa po stronie lewej-niedroznosc i ostry stan zapalny(gnilny!)
4.skierowanie na operacje w znieczuleniu ogólnym.
Pierwsza podstawowa zasada:prawidłowa diagnostyka.Nie leczenie farmakologiczne,parówki,inhalacje,naswietlania tylko: KONKRETNA,DOCIEKLIWA DIAGNOSTYKA.
PS
Sytuacja ta powstała podczas leczenia kanałowego zębów-warto wiec czasami dokładnie sprawdzic czy jakosc proponowanych nam usług i ich wykonanie jest prawidłowe.mąz leczony był w profesjonalnym,gabinecie prywatnym.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
kto z Was stosowal naturalne -domwe metody w walce z ł? i jakie byly tego skótki?
Polecam metodę leczenia rybkami Garra Rufa, sprawdzone i skuteczne leczenie łuszczycy i egzemy! Już jest w Lublinie www.fishspalublin.pl Warto spróbować i się przekonać!
Ja to sprawdziłam i jestem zachwycona efektami!
Polecam metodę leczenia rybkami Garra Rufa, sprawdzone i skuteczne leczenie łuszczycy i egzemy! Już jest w Lublinie www.fishspalublin.pl Warto spróbować i się przekonać!
witam wszystkich!
Łuszczyca to zmora wielu ludzi , więc chce się podzielić nowym sposobem na walkę z tą chorobą. Znalazłam gabinet w którym można skorzystać z dobroczynności rybek, które leczą miejsca chorobowe. Na prawdę warto spróbować i samemu ocenić.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 2:37 pm
Ciesze sie ze znalazła sie osoba ktora te metode zastosowała na sobie.Skoro jestes taka pelna entuzjazmu bardzo prosze o szczegółowa relacje:jak dlugo trwała terapia,jak było przed jak jest po,jakie zmiany zobaczyłas juz po pierwszym razie i jak wyglada to dzis.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Witam
Rybki , może gdzieś przeoczyłem, ale nie znalazłem nigdzie na forum informacji ze ktoś zakończył leczenie i jest zdrów jak "ryba" , a wielu pisało że rozpoczyna leczenie rybkami. Jeżeli to nie tajemnica, to proszę o informację na forum, czy leczenie przynosi wytęsknione przez nas wszystkich pozytywne efekty.
pozdrawiam i idę
romano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum