Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 4:37 pm
dzis otrzymałam kilka liscików od przesympatycznego Pana Macka ...wymuszone one były lekka głupawka....ale jak to mowi przyslowie "nikt nie jest tak głupi aby od czasu do czasu glupiego nie udawał"
....dzieki niemu odkryłam roznice miedzy kodem a kierunkowym
Jak paczka dotrze ustalimy forme zdawania relacji z leczenia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Doszła do mnie przesyłka z kremem. Postaram się dziś poczytać o probiotykach i przygotować jakieś załozenia do eksperymentu. Proponuję nowy temat w metodach leczenia, każdy z testerów robi w nim swój post i aktualizuje np co 3 dni. Temat będzie zamknięty i otwierany tylko do aktualizowania relacji z leczenia. Po miesiącu zostanie otwarty i będzie można w nim pisać i zadawać pytania. Ja postaram się wybrać kilka miejsc na ciele i w tych miejscach stosować tylko probiotyki. Zastanawiam się czy warto robić dokumentacje fotograficzną? Może zrobiłbym zdjęcia z postępów co jakiś czas.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi zanim wystartujemy z tematem to proszę pisać.
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 6:56 pm
...ja sie dostosuje...co tam trzeba bedzie to zrobie...ze zdjęciami to moze byc problem bo niekoniecznie potrafie...uczyc sie cosik za bardzo checi nie mam a i zawracac głowy wszystkim dostepnym domownikom nie bardzo widze potrzebe....władam dobrze słowem...moze to wystarczy
uważam, ze Paweł ma dobry pomysł z tymi zdjeciami....na każdego z was inaczej moze zadziałac, mielibyśmy wspaniały materiał do porównań- nie tylko opisowy ale i wzrokowy.......
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 8:23 am
jak bedzie mus to mus...cos wymysle...najwyzej sasiada poprosze ...chociaz miejsce takie bardziej bym powiedziała newralgiczne chcialabym podleczyc ...tak pod Gosie troszke...ale trudne zadajecie zadania!
Zdjęcia są dobre, może nie miejsc newralgicznych, ale reszta wskazana, może nie wszystkie do publicznego oglądania. Róbcie te zdjęcia dla porównania jak przebiega leczenie, tak dla potomnych. Może co niektóre na forum
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 2:35 pm
...o te miejsca newralgiczne to ...pod piersiami mi chodziło ...sama zdjec nie umiem...zreszta zrobic sobie samemu tam zdjecie to....szacun jak kto potrafi ...sasiadow mam sympatycznych...ale sama wiesz sąsiad...moze nie przy takim zdjeciu koniecznie
...dla potomnych to nie mam co zostawiac sama sie z tym dziadostwem mecze...jak przyjdzie ten specyfik to sie obaczy co da sie zrobic....
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 7:28 pm
czekam aż synys przyjdzie i wklei te zdjecia...wtedy zaczne smarowanko i dopełnie wszelkiej formalnosci.
Kurcze na głowie to chyba łatwiej bedzie ...mnie jak zacznie palic,swędziec i pekac cale ciało to masakra jakas bedzie(piła tarczowa)
Już teraz nie stosowałam nic tylko lekko natłuszczalam i nawilzalam...nawet ten żel piekł jak opentany...ale z nim to moze faktycznie cos nie tak...czekam pojawi sie Paweł to zapoda co robic dokladnie.
zrobiłem swoją fotke przed rozpoczęciem, wieczorem jak znajde chwile, ją wrzuce i posprzątam w dwóch tematach probiotykowych, ja bede smarował tylko jedną noge testowo dwa razy dziennie i zamieszczał co pare dni fotki tego samego miejsca
[ Dodano: Nie Lis 06, 2011 3:01 am ]
Zdjęcia mile widziane ale proponuję góra dwa w każdej aktualizacji bo jak wpisów będzie np 20 to 20x3 osoby razy 5 zdjec to bedzie 300 zdjec w jednym temacie. To za dużo. Zdjęcie dwóch wybranych miejsc wykonywane w ten sam sposób w tym samym świetle powinno wystarczyć
[ Dodano: Nie Lis 06, 2011 3:01 am ]
Posprzątałem w tym temacie i w temacie testowym.
Padło pytanie czy stosować zamiast leków, czy razem z lekami.
Producent nie podaje żadnych przeciwwskazań co do stosowania z innymi lekami, więc nie powinno być żadnych niepożądanych interakcji.
Nie wiem o jakich lekach mówimy, ale nie sądzę żeby trzeba było przestać je brać.
Paweł chyba sugerował żeby nie robić testu, pół głowy PSR a pół głowy nie PSR tylko iść na całość ale to już też myślę sprawa indywidualnego wyboru.
Co do stosowania, juz chyba o tym pisaliśmy ale jeszcze raz ten temat poruszę.
PSR'a nie można przedawkować..
Powinno się używać wg potrzeb, ile razy potrzeba- za każdym razem jego działanie będzie na pewno pozytywne.
Ładnie pachnie i ma bardzo praktyczne opakowanie więc można cały czas nosić w torebce (panie) lub w kurtce (Paweł) i używać jak się poczuje potrzebę.
Tak jak już ktoś z Was zauważył, bardzo dobrze się wchłania, więc praca, czy dom, noc czy dzień można używać
Dla potrzeb testu powiedzieliśmy żeby było to miejscowo, minimum 2 razy dziennie (tak było w testach klinicznych), jak ktoś potrzebuje częściej to również można.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum