Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 8:56 am
Hej napisz kochana co to za leki bierzesz dokładnie...a moze wklej zdjecia.Te tabletki to przezywaja renesans tak jak i ta masc...było onegdaj w Polsce głosno o tych specyfikach:koci pazur o twoim :
http://lapacho-paudarco.info/
Myslałam ze Ty byłas u Bonifratów w Lodzi-oni tam maja swój szpital nawet...a Ty chyba w jakiejs przychodni ,która tylko nazwe wzięła z braciszków.Absolutnie nie chce ci niczego narzucac,to musi byc twoja decyzja.Sadze ze od jednego zastosowania masci 999nic ci sie nie stanie-ale też nie gwarantuje co do reszty specyfikow to nie znam nazw wiec trudno sie wypowiadac.Pani lekarz jakos tak chciała troszke jakby naturalnie podejsc do leczenia,a tu ten steryd-osiagniecia chinskiej medycyny ),nie dała ci nic na oczyszczenie watroby...a od tego zaczyna sie leczenie naturalne:oczyszczenie jelit i watroby... tak sobie głosno tu mysle,decyzja o twoim leczeniu musi byc suwerenna.....twoja.
Mam jeszcze pytanko czy pani lekarz była dermatologiem?polką?Powodzenia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
hej,
jeśli chodzi o dokładne nazwy specyfików to właściwie wszystkie wymieniłam, ale większość dopiero mam planowo zażywać.
Teraz stosuje tylko ten Entrosżel o którym wspominałam, bo takie mam zalecenie żeby najpierw zażyć go dwa opakowania- to jest żel do jedzenia który ma mieć właściwości oczyszczające, czyli oczyszczanie jelit tak jak piszesz ( ma działać na zasadzie selektywnego sorbentu, nie jest trawiony przez organizm). Później mam pić mieszankę z pięciu ziół ( nie wiem jeszcze jakie to będą na 'recepcie' są tylko numerki, ale wiem że mają to być m.in uspokajające i wzmagające wydzielanie moczu) i zażywać Pau Darco w postaci tabletek a do tego wszystkiego wspomniana maść 999.
Na razie jem żel, ale czekam tez na wyniki wymazu z gardła i od tego uzależniam czy bede zażywać te tabletki Pau Darco ( bo zioła na pewno). Jeśli chodzi o maść to nadal nie jest do kupienia, więc uznałam że to 'znak' i na razie zastosuje Cocois i jeśli przyniesie efekty to tamtą sobie odpuszcze. W sumie od dwóch lat nie stosuje sterydów ( a kiedyś używłam namiętnie ) i nie chce zepsuć włożonej w to pracy.
Co do Bonifratrów to nie byłam w Łodzi tylko we Wrocławiu, tutaj mają swoje hospicjum i dodatkowo kilka poradni apteke itd. Znalazłam kiedyś taki artykuł http://wroclaw.gazeta.pl/...7,5096723.html, może nie dotyczy leczenia ale nie wydają się byc podrabiani. Zastanawiam się tylko, czy inne podejście do leczenia miałby b. Andrzej który również przyjmuje w tej poradni tylko rzadziej. Ja byłam u wspominanej Pani doktor - nieco starsza pani, ale raczej wyglądała na polkę, jednak nie jestem w stanie nic więcej na jej temat powiedzieć, bo w necie brak informacji.
I w ogóle dzięki za wsparcie
_________________ 'a nowy dzień był jak wielka, ogromna ryba'
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Gru 07, 2011 8:30 am
pau darco w zadnej mierze nie moze ci zaszkodzic,z całego zestawu jestem go najbardziej pewna
Tak mnie troszke te zioła oznaczone numerkami niepokoją....wiesz jak to jest przy ziolach...wchodzą czesto w kolizje z leczeniem farmakologicznym-czyli w relacje z lekami.mam nadzieje ze wspomniałas lekarzowi o wszystkich lekach które stosujesz nawet tymi okazjonalnie:p/bólowymi lub antykoncepcja.Trudno odniesc sie do ziół skoro nawet nazw nie znamy.Zelu przyznam tez nie znam czy to moze o takie cosik chodzi?
http://www.wigorek.pl/enterosgel.html
Nawet ciekawie sie zapowiada...jestem ciekawa jak tam zadziała u ciebie-chodzi mi o oczyszczanie.
Wszystko pieknie i ladnie:
-oczyszczenie
-ziola
- ....i steryd? tak silny steryd?
Troszke niefajnie ale ...lekarzem nie jestem ...stosujesz cocois i działa...moze ..narazie zostan przy tym leczeniu bez tej masci 999
powodzenia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
trochę mnie tu, nie było, ale teraz mogę z przyjemnością zawitać i opisać efekty.
ostatecznie stosowałam (stosuje) mieszankę ziół na którą składają się dwie paczki bonifratowych ziół na łuszczyce (skład na opakowaniu nie jest podany) i do tego mieszanka na układ pokarmowy i lekko uspokajająca (skład mogę podać ). to pije sobie dwa razy dziennie.
od momentu ostatniego wpisu na głowę stosuje wyłącznie Cocois, na początku codziennie teraz dwa/trzy razy w tygodniu - efekt bardzo dobry, na dzień dzisiejszy zmiany zaleczone prawie całkowicie, a od samego początku z głowy przestało się "sypać".
na ciało na początku stosowałam również cocois, ale z braku efektów jednak zdecydowałam się na maść 999. tej łącznie używałam dwa tyg, po takim czasie odstawiłam mimo, że zmiany nie były do końca zaleczone ( efekt był taki, że zeszła łuska i zmiany się załagodziły ). ponownie zaczęłam stosować cocois i dzięki temu pozbyłam się prawie wszystkiego - teraz smaruje dwa/trzy razy w tyg. dodatkowo na ciało jako balsam stosowałam żel zalecony przez pnią dr od bonifratów. Nazwa tego żelu to Bio Valoe Dermożel (jest dosyć drogi).
Podsumowując na dziś dzień jestem w stanie remisji, zostało jeszcze trochę zmian do zaleczenia, ale myślę, że solarium i cocois doprowadzi to do końca. Zobaczymy jak długo ten stan sie utrzyma. Mam nadzieje, że co najmniej do lata:) Póki co na razie nie odstawiam cocois, bo działa na prawdę rewelacyjnie.
Pozdrwaiam.
_________________ 'a nowy dzień był jak wielka, ogromna ryba'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum