Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Ja i.. łuszczyca.
Autor Wiadomość
Paulowata
:)

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 12:28 pm   Ja i.. łuszczyca.

/////////
Ostatnio zmieniony przez Paulowata Wto Wrz 25, 2012 11:25 pm, w całości zmieniany 1 raz  

basia44 

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 12:53 pm   

Ja staram się nie suszyć włosów suszarką jak nie muszę u mnie działa to niekorzystnie

tygryska 
tygryska

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 3:25 pm   

ja nie susza suszarka ale nie ze wzgledu na luszczyce ale na fakt, ze po suszarce moje wlosy przypominaja szopena po nieudanym koncercie ;)
ogolnie z tego co kojarze gorace powietrze wysusza wlosy... ale luszczyca to nie sprawa wlosow lecz skory wiec trudno wyczuc, najlepiej doswiadczalnie sprobuj zrobic przerwe w suszeniu i prostowaniu i zobacz czy jest jakas zmiana - problem w tym ze taka przerwa powinna trwac od trzech do szesciu tygodni...

swedzi mnie glowa wlasciwie tylko wtedy gdy sie spoce... dlatego nie znosze czapek ;)

Paulowata

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 5:16 pm   

Nie wytrzymam 6 tygodni bez prostowania :P Koszmarnie wyglądam - właśnie jak szopen po nieudanym koncercie, jak to stwierdziłaś :mrgreen:
Dzisiaj nasmarowałam się tą oliwką i właśnie jestem po spłukaniu - w ogóle 0 efektów. :(

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 8:40 pm   

spokojnie paulowata po jednorazowym zastosowaniu trudno zeby bylo bardzo dobrze juz natychmiast (chociaz wiem... chcialoby sie...) sprobuj smarowac przed myciem buską maską siarczkowa (zolta uzywam i sprawdza sie)... tylko najpierw powinnas sprawdzic na malej powierzchni - daro probowal i nie moze uzywac bo go pali i piecze... mnie nie... i wiekszosc nie ale jednak warto bylob sprawdzic czy nie uczulacie/nie podraznia...

basia44 

Wysłany: Wto Lut 21, 2012 2:23 pm   

Paulowata...................... ja bym zmieniła szampon przy takich problemach z włosami

jolene 

Wysłany: Pią Lut 24, 2012 8:27 pm   

złe działanie suszarki na skórę głowy - to jeszcze ma sens, no ale co do tego ma prostownica? sama prostuję włosy od 5 lat dzień w dzień i ciężko by mi było uwierzyć, że może szkodzić... no chyba, że się nią przypalasz. : p

Paulowata

Wysłany: Pon Mar 26, 2012 2:15 pm   

haha no nie przypalam się nią :) Zrezygnuję z suszarki i zmienię szampon, a i zapisałam się na wizytę do pani dermatolog w warszawie (Żoliborz) na jakieś lampy, naświetlenia czy cuś..? :hmm: Zobaczymy czy coś pomoże :smile:

Odpowiedz do tematu