Witam serdecznie po dłuższej przerwie, kiedy oczekiwałam na informacje od producenta firmy Dermoestetica oraz kontakt z administratorem.
Niestety administratora brak, ale skontaktowałam się z moderatorem - Panem Pawłem, który ma pomóc w przeprowadzeniu akcji.
Ponieważ jako dystrybutor jesteśmy niewielką firmą, zatem zależałoby nam na zgłoszeniu się osób wiarygodnych, które po otrzymaniu kosmetyku rzeczywiście opisywały by jego działanie tutaj na forum, aby o rezultatach mogły dowiedzieć się także inne zainteresowane osoby.
Widzę, że na stałe pojawiają się tutaj takie osoby jak Pani Tygryska, Pani Szater oraz Pani Puma. Może Państwo lub ktoś polecony i wiarygodny??
Moglibyśmy zaoferować po dwa zestawy dermoksometyków - linię Medigel (olejek do kąieli i emulsję do ciała), linię DERS (żel pod prysznic DERS ACIDO i emulsję do ciała DERS CORPORAL) oraz szampon do skóry głowy z łuszczycą Scurfisin.
Myslę, że jedna osoba - jeden zestaw do testów.
Szczegółowe informacje o produktach dostępne na stronie:
Niestety administratora brak, ale skontaktowałam się z moderatorem - Panem Pawłem, który ma pomóc w przeprowadzeniu akcji.
Nastąpiło małe nieporozumienie Kontaktowała się Pani ze mną a jestem administratorem tego forum, jedynym dodatkowym moderatorem jest Roman
Cytat:
Jeśli chodzi o łuszczycę, to mogłabym zaproponować linię dermokosmetyków Medigel (emulsja do ciała i olejek do kąpieli), szampon do skóry głowy z łuszczycą Scurfisin, żel do mycia ciała DERS ACIDO oraz Emulsję do ciała DERS CORPORAL. Mamy również produkty dla dzieci ze skórą atopową i bardzo suchą BIOCARE
Na początek proponowałabym po jednym zestawie dla jednej osoby, a zatem 3 osoby + ewentualnie dla dziecka, jeśli znalazłby Pan z atopią.
Potrzeba troje chętnych, zgłosiło się już dwoje - szater i rozmaryn_ka więc potrzebna jest jeszcze jedna osoba + ewentualnie dziecko z atopowym zapaleniem skóry jesli ktos by mógł takiego małego ochotnika zgłosić
Adres do szater mam, rozmaryn_ka podaj mi swoje dane do wysyłki na prywatną wiadomosc.
Jak zgłoszą się wszyscy chetni to zrobimy chyba podobnie jak przy innych testach - osobny temat z relacjami testujących uzupełniony ewentualnymi zdjeciami.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 8:44 am
To na głowe to moze Puma...tylko ona jest teraz w Danii-wraca w sobote.
Moze rzeczywiscie przetestowac na dzieciakach i na Dominice i na Ali...jezeli tak to ja rezygnuje .
Obie dziewczynki a wlasciwie matki znamy doskonale bo sa z nami od lat,Puma tez jest wiarygodna ...chyba ze ktos jeszcze z tzw. "naszych"-udzielajacych sie na forum chcialby na te głowe przetestowac.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Ja bardzo chętnie przetestuję kosmetyki na mojej Aluni, ze względu na zakres jakim ją dopadła pani Ł nie kupuję już niczego, czego nie mogłabym przetestować ostatnio rzadziej się pojawiam, ale w zyciu prywatnym i służbowym dym taki, że czasu zostaje tylko na spanie
A jeśli dziecko musi być atopikiem, to mam jedną małą bidę warszawską, tak atopią dotknięta jak moja Alunia Ł.
A jeśli dziecko musi być atopikiem, to mam jedną małą bidę warszawską, tak atopią dotknięta jak moja Alunia Ł.
To jest pytanie do pani z firmy dermoestetica czy musi być atopikiem ale.. dobrze by było gdyby osoba która bada działanie kosmetyków mogła umieszczać relacje na forum.
Jeśli ktoś chce zaklepać dany zestaw do testowania musi mi wysłać na PW adres do wysyłki. Jeden zestaw już na 100% zaklepany przez rozmaryn_ka
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 7:49 pm
uwazam ze miło by było dac do przetestowania cos naszemu Romcysiowi...w nagrode za niestrudzona walke,systematyczne informacje na forum (z całego przebiegu leczenia)
Inwestujmy w nasze perełki
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Jeżeli wyrazicie zgodę, to zapytam tej mamy, czy jest chętna na test i oczywiście opisanie wszystkiego na forum. Na razie o niczym jej nie wspominałam.
Julka jest w wieku Ali, ale niestety dużo więcej czasu spędza w domu i szpitalu, niż Ala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum