Polecam-krem mediderm tani i świetnie łagodzi objawy,bledną placki a świeże zanikają.Używam już od 3tyg. i jest duża poprawa.Krem nie brudzi ,świetnie się wchłania,super nawilża i natłuszcza.Tam gdzie nie mam zmian skóra zrobiła się miękka i aksamitna.Jutro z apteki odbieram też emulsję do kompieli medidermy.Polecam.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 3:06 pm
to w takim razie gratuluje i ciesze sie razem z tobą,pamietaj tylko ze nasza skóra tak jak do leków tak i do kosmetyków sie przyzwyczaja i.....przestaja działac...
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Grzanka mam pytanie czy Ty zaleczyłaś tą swoją łuszczycę tylko tym kremem mediderm? żadnego innego leczenia nie stosowałaś np. smarowania cygnoliną dzigcie czy coś??
nie rezygnuj z innego leczenia! nawilżanie skóry łuszczycowo zmienionej jest niesamowicie ważne, ale nie możemy tu mówić, że to jest główny czynnik zaleczający!
Skład: Skład wg INCI: Aqua Purificata, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Phenoxyethanol, Sodium Lauryl Sulfate.
nie ma tu nic! prawie całkowicie obojętny
pamiętajcie. łuszczyca ma podłoże psychosomatyczne. często ustępuje choćby po zmianie pracy, latem, na wiosnę gdy wyjdzie słońce, po urlopie. nawilżajcie skórę medidermem, cethapilem, dermosanem - kazdy znajdzie coś dla siebie pula jest ogromna, ale nie zarzucajcie leczenia, zwłaszcza które daje pozytywne efekty.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 2:00 pm
Jak dobrze ze madrzy ludkowie na forumku siedzą Dzieki bardzo za wsparcie ja teraz duzo pracy w pracy mam ale widze ze nastepcy już nowi są ...super najwazniejsze zeby ludzie wchodzacy na forum uzyskali niezbedne info i wsparcie...po to wszak jest rodzina ...nie?
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie stosuję niczego oprócz medidermu.Odstawiłam steryd ,który zapisała mi dermatolog.Niestety po nim byłam kompletnie wysypana.Stwierdziłam ,że i tak z łuszcycą nie ma co walczyć więc przestałam ją leczyć.Kąpiele w oliwie z oliwek ze słomą owsianą i mediderm 5-6 x dziennie.Zniłko,chociaż już dziś po ciężkim wysiłku zaswędziało .Odstawiłam wszelkie balsamy ze sklepów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum