Wysłany: Wto Mar 11, 2008 7:41 pm
Witam dzisiaj dermatolog stwierdzila u mnie to cholerstwo (po miesiecznej kuracji u dwoch lekarzy, ktorzy sie na tym nie poznali ) na chwile obecna to jestem zalamana , ale mam nadzieje, ze mi przejdzie. Po Waszych opisach widze, ze naprawde mozna sie do tego przyzwyczaic, fajnie ze jestescie
dasz rade wszyscy dajemy to Ty tez napewno sobie poradzisz nie załamuj sie, z tym da sie życ i prowadzić w miare normalne życie.... tylko musisz sie nauczyc dystansu do siebie i musisz być silna.... wszystko będzie dobrze
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 3:27 pm
anoil87 dzieki za te slowa:grin: bylam dzisiaj w szpitalu, ale nie maja teraz wolnych miejsc i mam sie zglosic w piatek na 8 rano. Lekarka juz zapowiedziala mi, ze swieta spedze w szpitalu, ale jakos sie tym nie przejelam, zalezy mi jedynie na tym aby to wszystko zniknelo. Wczoraj pod wzgledem psychicznym to byla porazka, ale dzisiaj jest juz ok, wyplakalam sie i mi przeszlo pozdrawiam
no hej jestem tu nowy walcze z moją ukochaną panią "łuszczycą" juz ponad 10 lat mam problem bo najdłuższym czasem jak mnie opuściła był to czas ok pół roku staram sie z tym życ ale zaczynam już sie poddawać mam już swoje latka chciałbym założyc już rodzine ale wcale mi moja pani w tym nie pomaga jest dobrze z kobietami dopóki nie zauważą "tego"gdy ściągam zsiebie bluze nie mówiąc o podkoszulku stosowałem już chyba wszystko. Działało nie powiem ale z marnym skutkiem i co dalej robic
Też jestem tu nowa.Witam wszystkich użytkowników tego forum. Walczę już 18lat oczywiście z marnym skutkiem,nie byłam jeszcze zupełnie czysta,co prawda mam niewielkie zmiany na łokciach ,kolanach,kostce i kilka krosteczek we włosach.Leczyłam się u różnych lekarzy,oni uparli się na mnie i dawali sterydy,niewiele to pomagało.Teraz po przeczytaniu większości postów mam zamiar stosować metody przez was proponowane.a więc: biorę cynk,beta karoten,omega-3, dziś zastosowałam papkę z drożdży na głowę i zielona herbatę na resztę ciała,kupiłam cocois , hasceral i maść z witamina A.Mam zamiar wybrać sie na solarium
nie za dużo tego?
Pozdrawiam
Co za dużo to nie zdrowo ja swego czasu stosowałem serwatke, nawet były efekty ale po pewnym czasie straciłem cierpliwosc - duzo pracy itp nie chciało mi sie i odpuscilem, a to co powtarzalem juz w wielu postach najbardziej pomaga mi słonce nad morzem - 2-3 tygodnie opalania i przez kilka miesięcy skóra czyściutka Wydaje mi się również, że podobny efekt powinno przynieść solarium ale wybieram się w to miejsce jak sójka za morze i wybrać się nie mogę
Też jestem tu nowa.Witam wszystkich użytkowników tego forum. Walczę już 18lat oczywiście z marnym skutkiem,nie byłam jeszcze zupełnie czysta,co prawda mam niewielkie zmiany na łokciach ,kolanach,kostce i kilka krosteczek we włosach.Leczyłam się u różnych lekarzy,oni uparli się na mnie i dawali sterydy,niewiele to pomagało.Teraz po przeczytaniu większości postów mam zamiar stosować metody przez was proponowane.a więc: biorę cynk,beta karoten,omega-3, dziś zastosowałam papkę z drożdży na głowę i zielona herbatę na resztę ciała,kupiłam cocois , hasceral i maść z witamina A.Mam zamiar wybrać sie na solarium
nie za dużo tego?
Pozdrawiam
Żeś zaszalała dziewczyno
Moim skromnym zdaniem trochę dużo ale spokojnie wykorzystasz wszystko, tylko nie na raz. Powinnaś stosować jedną z maści dodatkowo drożdże i wtedy będziesz wiedziała co ci tak naprawdę pomaga. Z tabletkami też bym próbowała, oczywiście jeden rodzaj.
Pozdrawiam
no hej jestem tu nowy walcze z moją ukochaną panią "łuszczycą" juz ponad 10 lat mam problem bo najdłuższym czasem jak mnie opuściła był to czas ok pół roku staram sie z tym życ ale zaczynam już sie poddawać mam już swoje latka chciałbym założyc już rodzine ale wcale mi moja pani w tym nie pomaga jest dobrze z kobietami dopóki nie zauważą "tego"gdy ściągam zsiebie bluze nie mówiąc o podkoszulku stosowałem już chyba wszystko. Działało nie powiem ale z marnym skutkiem i co dalej robic
Pisząc "ale wcale mi moja pani w tym nie pomaga" masz na myśli swoją kobietę czy łuszczycę?
Jeśli chodzi o kobietę to najwidoczniej to nie jest ta, skoro przeszkadza jej łuszczyca. A jeśli chodzi ci o łuszczycę... to nikt nie mówił, że będzie łatwo. Nie poddawaj się, poczytaj na forum co inni stosowali i na pewno coś znajdziesz dla siebie. Pół roku, które miałeś bez łuszczycy jest okresem o którym ja mogę tylko pomarzyć. Może teraz coś mi się uda zaleczyć ale nie liczę na wiele a z łuszczycą nauczyłam się żyć i ty też się nauczysz
Pozdrawiam.
no hej dzięki za słowa otuchy i widze ze nie jestem sam z moją "panią" dzięki NUTKA wszyscy piszą o tych drożdżach może i ja tego spróbuje a ten szampon cocois gdzie jestdo kupienia? pozdrawiam wszystkie BIEDRONKI takie jak ja
a mam jeszcze jedno pytanie bo niedługo wybieram sie do anlii i jak tam jest z klimatem sprzyja takim jak my?? a co do innych ludzi czemu nas sie boją przecież my nie zarażamy a jednak boją sie kontaktu z nami. Dla czego tak jest?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum