Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja Biedroneczka
Autor Wiadomość
Lenka 
mama 8 letniej biedroneczki

Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 11:10 pm   

tak trzymc Agus, przeciez sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie.....................................chyba sa :wink:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Pią Lip 13, 2012 12:57 pm   

My w sumie dalej bez zmian, lecimy na Humirze co 2 tygodnie, ale placki jak były tak są, czasem jakiś zniknie to nowe wylezą. Ala jest wysypana, ale nie jest tak źle jak było ;)

teraz korzystamy ze słonka, za tydzień jedziemy do Dziwnowa na 2 tygodnie :)
byle do jesieni.

Buziaki dla wszystkich :*

szater 

Wysłany: Pią Lip 13, 2012 3:57 pm   

Ciesze sie dzieweczki ze tam u was jakos pomalutku stabilizacja sie pojawia :* sciskam cieplutko :tuli: wrzuc mamusiu moze jakies zdjecie Alusi po tej kuracji Humirą.... :brawo:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Pią Lip 13, 2012 9:05 pm   

Krysiu a wrzucę, ale po lecie to będzie też ogromna zasługa słoneczka :)

tylko pannica mi wyrosła :d

Lenka 

Wysłany: Nie Lip 15, 2012 6:21 pm   

fajnie że się trzymacie, odpoczywajcie i zdrowiejcie

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Pon Sie 06, 2012 11:16 pm   

wróciłam z urlopu, 2 tygodnie egipskich upałów nad Bałtykiem, no ludzie to trzeba mieś szczęście :)
Ala wygląda płasko i blado, ale nowe dziady wyłażą i już.

dziewczynki moje zostały jeszcze na 10 dni z tatą :) będą miały 24 dni pobytu nad morzem :) )) oby im słonko dopisało, to morski peeling i słonko nadal będą działały cuda :)

szater 

Wysłany: Wto Sie 07, 2012 9:02 am   

to cudnie :brawo: pamietam takie upalne lato z NEOTIGASONEM :> zdrówka i słonka oczywiscie dla dziewczynek ciebie i ....jakze przystojnego tatuska :tuli:

martadela 
martadela

Wysłany: Sro Sie 22, 2012 11:33 pm   

hej... Poczytaj na necie o leku exorex lotion , mozna go kupic w wielkiej brytani, nie zawiera sterydow, mozna smarowc cale cialo i po kilku tygodniach, znika.... trzeba byc wytrwalym i smarowac conajmniej miesica... troszke smierdzi ale mi pomoglo..... jak masz kogos niech ci przysle butelka okolo 70 zl.

szater 

Wysłany: Czw Sie 23, 2012 10:37 am   

znamy,znamy od lat stosujemy :razz: ale trzeba wiedziec tez ze EXOREX to dziegc jest tez dostepny w Polsce jego odpowiednik o nawet silniejszym stezeniu dziegciu COCOIS i całkiem tania tez dostepna w Polsce(przez 8lat była niedostepna) prodermina.Szkopuł w tym ze nie kazdy na dziegcie "idzie" niektórym niestety ale takie leczenie nic nie da. :mrgreen:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Pią Sie 24, 2012 1:13 am   

Martadela, jak pisałam wcześniej - moja Alunia na dziegcie mocno uczulona, niestety :roll:

dobrze, że biologiczne działa całkiem całkiem ;)

Lenka 

Wysłany: Nie Paź 21, 2012 10:36 pm   

Agusek co u was, jak leczenie lekami biol. jak Alusia

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Pon Paź 22, 2012 7:40 pm   

u nas ogromne zmiany życiowe, więc czasu ostatnio maaało, a u Alusi nienajgorzej ;)

Skończyłyśmy leczenie biologiczne, w porównaniu z tym co było, to jest niebo a ziemia ;) Ala ma zmiany na łokciach, kolanach, uszach i we włosach. Kto pamięta Alę z najgorszego - to wie, ze teraz można pożyć ;)

czekamy na pogorszenie i postaram się wrócić do cyklosporyny.

I używamy maści z żyworódki - jak do tej pory najdoskonalyszy niemedyczny specyfik odkryty przypadkiem przez moją mamę i bez mojej wiedzy wypróbowany na dziecku ;) doskonale złuszcza placki i je goi...

postaram się zaglądać częsciej... dziękuję za pamięć :* lecę nadrobić zaległości :)

Lenka 

Wysłany: Pon Paź 22, 2012 10:34 pm   

to czekamy na fotkę i pozdrawiam :)

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Nie Gru 09, 2012 6:00 pm   

tak się przypominamy :mrgreen: u nas bez zmian, trochę wyłazi, trochę się chowa... Ala nadal łaciata, ale juz bez erytrodermii (tfu) i z psychiką o niebo silniejszą, niż była :) nie jest źle, marzę żeby bylo lepiej oczywiście :)

Chcialabym Was prosic o namiary na sprawdzonego reumatologa w okolicach woj. dolnośląskiego. Rodzina w potrzebie, lekarz pierwszego kontaktu zdiagnozował RZS... chcialabym moc polecic dobrego specjalistę... :* moze byc na PW :*

szater 

Wysłany: Pon Gru 10, 2012 2:33 pm   

sciskam was wszystkie trzy :*
Agusku troszke po tych reumatologach sie ponaszwendałam....polecam dr.Fudaleja z wojskowej kliniki we Wrocławiu....a najwspanialszy szpital z pełna rehabilitacja!!!....co wogóle jest rzadkoscią,z salami zabiegowymi i dłuuuugim pobytem,z pełna diagnostyką,ze wspaniałym personelem medycznym i pielegniarskim......to Szpital w Nowej Soli....czasem lepiej przejechac kilka kilometrów....a warto naprawde warto....ja mam stawówke i wiem co pisze :brawo:

Odpowiedz do tematu