My w sumie dalej bez zmian, lecimy na Humirze co 2 tygodnie, ale placki jak były tak są, czasem jakiś zniknie to nowe wylezą. Ala jest wysypana, ale nie jest tak źle jak było
teraz korzystamy ze słonka, za tydzień jedziemy do Dziwnowa na 2 tygodnie
byle do jesieni.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 3:57 pm
Ciesze sie dzieweczki ze tam u was jakos pomalutku stabilizacja sie pojawia sciskam cieplutko wrzuc mamusiu moze jakies zdjecie Alusi po tej kuracji Humirą....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
wróciłam z urlopu, 2 tygodnie egipskich upałów nad Bałtykiem, no ludzie to trzeba mieś szczęście
Ala wygląda płasko i blado, ale nowe dziady wyłażą i już.
dziewczynki moje zostały jeszcze na 10 dni z tatą będą miały 24 dni pobytu nad morzem )) oby im słonko dopisało, to morski peeling i słonko nadal będą działały cuda
hej... Poczytaj na necie o leku exorex lotion , mozna go kupic w wielkiej brytani, nie zawiera sterydow, mozna smarowc cale cialo i po kilku tygodniach, znika.... trzeba byc wytrwalym i smarowac conajmniej miesica... troszke smierdzi ale mi pomoglo..... jak masz kogos niech ci przysle butelka okolo 70 zl.
Wysłany: Czw Sie 23, 2012 10:37 am
znamy,znamy od lat stosujemy ale trzeba wiedziec tez ze EXOREX to dziegc jest tez dostepny w Polsce jego odpowiednik o nawet silniejszym stezeniu dziegciu COCOIS i całkiem tania tez dostepna w Polsce(przez 8lat była niedostepna) prodermina.Szkopuł w tym ze nie kazdy na dziegcie "idzie" niektórym niestety ale takie leczenie nic nie da.
u nas ogromne zmiany życiowe, więc czasu ostatnio maaało, a u Alusi nienajgorzej
Skończyłyśmy leczenie biologiczne, w porównaniu z tym co było, to jest niebo a ziemia Ala ma zmiany na łokciach, kolanach, uszach i we włosach. Kto pamięta Alę z najgorszego - to wie, ze teraz można pożyć
czekamy na pogorszenie i postaram się wrócić do cyklosporyny.
I używamy maści z żyworódki - jak do tej pory najdoskonalyszy niemedyczny specyfik odkryty przypadkiem przez moją mamę i bez mojej wiedzy wypróbowany na dziecku doskonale złuszcza placki i je goi...
postaram się zaglądać częsciej... dziękuję za pamięć lecę nadrobić zaległości
tak się przypominamy u nas bez zmian, trochę wyłazi, trochę się chowa... Ala nadal łaciata, ale juz bez erytrodermii (tfu) i z psychiką o niebo silniejszą, niż była nie jest źle, marzę żeby bylo lepiej oczywiście
Chcialabym Was prosic o namiary na sprawdzonego reumatologa w okolicach woj. dolnośląskiego. Rodzina w potrzebie, lekarz pierwszego kontaktu zdiagnozował RZS... chcialabym moc polecic dobrego specjalistę... moze byc na PW
Wysłany: Pon Gru 10, 2012 2:33 pm
sciskam was wszystkie trzy
Agusku troszke po tych reumatologach sie ponaszwendałam....polecam dr.Fudaleja z wojskowej kliniki we Wrocławiu....a najwspanialszy szpital z pełna rehabilitacja!!!....co wogóle jest rzadkoscią,z salami zabiegowymi i dłuuuugim pobytem,z pełna diagnostyką,ze wspaniałym personelem medycznym i pielegniarskim......to Szpital w Nowej Soli....czasem lepiej przejechac kilka kilometrów....a warto naprawde warto....ja mam stawówke i wiem co pisze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum