Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
29 października DZIEŃ CHORYCH NA Ł
Autor Wiadomość
nusia 
Sesi

Wysłany: Pon Paź 29, 2012 9:24 pm   29 października DZIEŃ CHORYCH NA Ł

29 października DZIEŃ CHORYCH NA ŁUSZCZYCĘ

Wszystkim najdroższym i tak bliskim mi łuszczykom życzę dużo zdrowia, zapału, cierpliwości w zmaganiu się z panią Ł:)
Nie jest ona taka straszna gdyż do wszystkiego da się przyzwyczaić czyż nieprawda?
Niech nie tylko ten dzień uświadamia nam, że jesteśmy w pełni równi z innymi. Choroba skóry nie czyni nas bowiem gorszymi ludźmi. W wielu przypadkach także i moim ta przygoda ze zdrowiem sprawiła, że stałam się bardziej wrażliwa na cierpienie innych. Doceniłam to co mam i zdałam sobie sprawę, że choroba to nie od razu klęska. Jesteśmy chorzy bo tak miało być :) To pewnie ma nas czegoś nauczyć, brać z życia więcej i nie zamartwiać się byle problemami.Bądźmy szczęśliwi, radośni CODZIENNIE co odbije się pozytywnie na naszym zdrowiu i samopoczuciu :)

Ściskam Was wszystkich :*
Jesteście naprawdę cudownymi ludźmi :* Pomocni i życzliwi :)

:wink: :wink: :wink:

szater 

Wysłany: Wto Paź 30, 2012 8:18 am   

Nusia pieknie to napisałas....jakos media niekoniecznie o nas pamietały....a Tobie z całego serducha dziekuje...

nusia 
Sesi

Wysłany: Wto Paź 30, 2012 4:47 pm   

Ja też byłam rozczarowana.... Tak czekałam na wiadomości. Miałam nadzieję, że będzie czyjaś historia w tv i naświetli sprawę całej Polsce. A tu nic... Szkoda i tyle.
Ważne byśmy pamiętali o sobie wzajemnie:)
Dlatego postanowiłam założyć taki pościk dla Was bo przecież wczoraj nic nie było słychać :(
Może chociaż w małym stopniu sprawiłam komuś radość z czego bym się bardzo cieszyła:)

Kochani trzymajmy się i pomagajmy sobie w walce z chorobą:)

Joasia28 
Asia

Wysłany: Czw Sty 24, 2013 6:55 pm   

czesc Wam Wszystkich. Nusia zaskoczyłaś mnie. Nie wiedziałam :grin: ,że jest święto chorych na łuszczycę. Od dawna? fajnie,ze taki profil powstał. Myślałąm,ze tylko ja mam takie fajnę życie z Łuszczycą. Pozdrawiam :wink:

szater 

Wysłany: Czw Sty 24, 2013 8:08 pm   

tu troszke informacji:

http://luszczyca.org.pl/p...?showtopic=7243

nusia 
Sesi

Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 11:57 am   

Kochani to już niedługo, uświadamiajmy innych o tym, że choroba ta nie jest zaraźliwą.
Specjalnie dla Was i wszystkich innych ode mnie :*

http://demotywatory.pl/4210957/29-pazdziernika

szater 

Wysłany: Nie Wrz 29, 2013 9:21 am   

W tym roku z okazji Światowego Dnia Chorych na Łuszczycę nasz serwis organizuje coś w rodzaju pielgrzymki chorych do Częstochowy na Jasną Górę połączonej ze mszą świętą w intencji chorych oraz spotkaniem z lekarzami oraz przedstawicielami firm dermokosmetycznych.
Co prawda Święto to przypada 29 pażdziernika, jest to jednak poniedziałek, a w weekend jest Święto zmarłych więc my tę pielgrzymkę organizujemy 9 listopada 2013 roku. Jest to też troszeczkę przesunięcie terminu na prośbe lekarzy, którzy współpracują z naszym serwisem i chcą wziąć udział w naszym spotkaniu, być tam razem z nami.
Zapraszam wszystkich chętnych na to spotkanie/pielgrzymkę. W tej chwili ustalam szczegóły, godziny. Jak wszystko poukładam oczywiście będzie podane na stronach naszego serwisu. Zawsze również można bezposrednio do mnie się zgłaszać z wszelkimi pytaniami : beata@biedronkowo.info, tel. 515 742 899 i gg :10053236.

http://www.forum.biedronk...a26dba2e3d43172

daro 

Wysłany: Wto Paź 22, 2013 7:21 pm   

kurde blaszka poszedłbym na tą pielgrzymkę ale trochę daleko ze słupska mam ale z chęcią spodlałbym się z osobami chorymi

szater 

Wysłany: Sro Paź 23, 2013 10:12 am   

Darku na te pielgrzymke to raczej jada ludzie z wszystkich stron :wink: isc to sie idzie tylko z miejsca noclegu na Jasną Góre....ale warto naprawde warto raz spróbowac sie spotkac z innymi chorymi.Mysle że bedzie organizowane spotkanie blizej ciebie wtedy i małą mozesz zabrac i żone :mrgreen:

Odpowiedz do tematu