Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokonałam jak na razie łuszczycę
Autor Wiadomość
filonesa 

Wysłany: Wto Lis 13, 2012 9:09 am   

Zamówiłam takie zioła z tej strony
http://www.maria-treben.p...-2g-w-celofanie

sama jestem ciekawa ,czy to faktycznie oryginalne. Dotychczas zaopatrywałam się w Austrii ,teraz w Polsce można je dostać, jak dostanę przesyłkę ,to napiszę Wam ,czy to ma coś wspólnego z ziołami swedzkimi

filonesa 

Wysłany: Nie Lis 01, 2015 10:13 am   

Odkąd pisałam ostatniego posta tutaj na forum minęło 3 lata, dalej jestem wolna od łuszczycy, niestety moja 17 letnia córka dostała ją w spadku po mnie i ma od 3 tygodni na łokciach. Wdrażam u niej szwedzkie zioła, zobaczymy ,czy też jej pomogą jak mi. Ale przynajmniej 6 miesięcy musi je pić, wówczas zobaczymy. Co do tych ziół zakupionych w Polsce mają niby ten sam skład , ale są szajsowate w smaku, musiałam je dosładzać ,bo nie szło tego pić. Kolejne sprowadzam już z Austrii.
Pozdrawiam :smile:

greg29 
Clippo

Wysłany: Pon Lis 16, 2015 11:52 am   

Czy te ziola stosuje się zewnętrznie czy wewnętrznie? Jaka jest cena w A? Czy możesz podesłać mi jakieś namiary na PW?
Czy same zioła czy i dieta konkretna? :grin:
Z góry serdeczne dzięki. :mrgreen:

filonesa 

Wysłany: Wto Sty 19, 2016 2:36 pm   

U córk łokcie już czyste, nie ma sladu po łuszczycy, nadal pije zioła profilaktycznie tak mniej więcej do 6 miesięcy, potem odstawimy i zobaczymy, jak długo będzie bez tej cholernej przypadłości.

Odnośnie Twojego zapytania: zioła pijemy, najlepiej 2x dziennie po łyżce stołowej. Ja kupuję w aptekach austriackich bardzo fajne są ORIGINAL DR.KOTTAS SCHWEDENKRAUTER FUR SCHWEDENBITTER, lub drugie SCWEDENBITTER ORIGINAL NACH TREBEN 90,2G obydwa opakowania są w podobnej cenie ok. 16 euro, trzeba sobie je samemu zrobic, wychodzi z jednego opakowania 2 litry ziół.
Diety żadnej nie prowadziłam. Zioła trzeba pić systematycznie przynajmniej pól roku.

Odpowiedz do tematu