sama jestem ciekawa ,czy to faktycznie oryginalne. Dotychczas zaopatrywałam się w Austrii ,teraz w Polsce można je dostać, jak dostanę przesyłkę ,to napiszę Wam ,czy to ma coś wspólnego z ziołami swedzkimi
Odkąd pisałam ostatniego posta tutaj na forum minęło 3 lata, dalej jestem wolna od łuszczycy, niestety moja 17 letnia córka dostała ją w spadku po mnie i ma od 3 tygodni na łokciach. Wdrażam u niej szwedzkie zioła, zobaczymy ,czy też jej pomogą jak mi. Ale przynajmniej 6 miesięcy musi je pić, wówczas zobaczymy. Co do tych ziół zakupionych w Polsce mają niby ten sam skład , ale są szajsowate w smaku, musiałam je dosładzać ,bo nie szło tego pić. Kolejne sprowadzam już z Austrii.
Pozdrawiam
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 11:52 am
Czy te ziola stosuje się zewnętrznie czy wewnętrznie? Jaka jest cena w A? Czy możesz podesłać mi jakieś namiary na PW?
Czy same zioła czy i dieta konkretna?
Z góry serdeczne dzięki.
U córk łokcie już czyste, nie ma sladu po łuszczycy, nadal pije zioła profilaktycznie tak mniej więcej do 6 miesięcy, potem odstawimy i zobaczymy, jak długo będzie bez tej cholernej przypadłości.
Odnośnie Twojego zapytania: zioła pijemy, najlepiej 2x dziennie po łyżce stołowej. Ja kupuję w aptekach austriackich bardzo fajne są ORIGINAL DR.KOTTAS SCHWEDENKRAUTER FUR SCHWEDENBITTER, lub drugie SCWEDENBITTER ORIGINAL NACH TREBEN 90,2G obydwa opakowania są w podobnej cenie ok. 16 euro, trzeba sobie je samemu zrobic, wychodzi z jednego opakowania 2 litry ziół.
Diety żadnej nie prowadziłam. Zioła trzeba pić systematycznie przynajmniej pól roku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum