i cygnolina, i dziegcie, bardzo wysuszają skórę. Może ten świąd, to oznaka za małego natłuszczania jej? ale też może być efektem podrażnienia skóry, przez proderminę. Miałam tak na poczatku z exorexem, aż bałam się, że uczulenie na niego mam. Ten objaw minął, po jakimś tygodniu. Zobaczysz, jak to będzie u Ciebie. Czas pokaże, myślę.
Adi widać Twoje zmiany się zaleczają. Leczą się od środka, czyli najpierw będziesz miał zaleczone środki i takie obwódki będziesz miał. Taki sposób wycofywania się choroby jest typowy. W każdym bądź razie życzę powodzenia i postępów
Witajcie mam mały problem, pani dermatolog przepisała mi cygnoline do stosowania na głowe i napisała mi zmyc mascią witaminową ,nie bardzo rozumiem o co chodzi a zapomniałem sie spytac, bo tak szybko mówiła prosze wiec was o pomoc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 8:01 am
Ciesze sie bardzo ze jestes szczesliwy i czysty ...to takie wazne....jakby co to zawsze mozesz tu zagladac do nas i tych....mniej szczesliwych....podpowiadac,pomagac wszak po to powstało forum.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Czy ktoś może mi polecić coś na twarz ?? ogólnie nie jest źle właśnie minął rok po naświetlaniach mam kilka małych plamek na kolanach plecach łokciach ale nie jest tak strasznie jak kiedyś da się wytrzymac jednak twarz mnie bardzo martwi czekam na odpowiedzi pozdrawiam
nic nie pomagało dlatego zdecydowałem się na drastyczny sposób w postaci maśći belosalic po 3 dniach wszystko z twarzy znikneło od 2 tyg mam już z Twarzą spokój co też zauważyłem niektóre zmiany zaczęły same znikać tak szybko jak się pojawiły tak też ustąpiły smaruje się medidermem może to troche pomogło pozdrawiam
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Gru 20, 2012 3:44 pm
ciesze sie ze zagladasz czasem i podrzucisz jakies wiesci ze swojego leczenia
są sytuacje gdy trzeba zastosowac radykalny srodek,teraz natłuszczaj i nawilzaj.Pamietaj aby wychodząc na zimno nie stosowac nawilzaczy tylko raczej tłustych kremów.Pamietaj tez o czapce na głowe i szaliku.....rekawice i kalesony tez konieczne....nasza skóra nie lubi zimna
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum