Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Sty 16, 2013 10:30 am
tez wypełniłam po prosbie na PW.Niektóre pytania tak sformuowane ze cięzko odpowiedziec zgodnie z prawdą
23. Gdyby moje dziecko zachorowało na łuszczycę, myślę że jego życie byłoby tak samo dobre jak wtedy, gdyby nie chorowało *....skad to mozna wiedziec? 25. Nie mam za złe, gdy które z rodziny daje mi odkurzacz, abym sprzątnął/sprzątnęła łuski, które spadły z moich zmian skórnych *-nigdy sie nie spotkałam z taką sytuacja u żadnego ze znanych mi łuszczyków- 45. Jeżeli które zauważy zmianę łuszczycową na mojej skórze i pyta, co to jest, nie mówię, że jest to łuszczyca *....jak brzmi prawidłowa odpowiedz? 47. Gdyby moje dziecko zachorowało na łuszczycę, myślę, że wykorzystałoby swoje zdolności w takim samym stopniu jak wtedy, gdyby nie chorowało *.....niekoniecznie widze zwiazek z łuszczycą
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum