Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Prośba o wypełnieni ankiety
Autor Wiadomość
asiakr 

Wysłany: Wto Sty 15, 2013 6:39 pm   Prośba o wypełnieni ankiety

Zwracam sie z ogromna prośba o wypełnienie w pełni anonimowej ankiety, która posłuży mi do napisania pracy licencjackiej. Z góry dziękuje. :)
Pozdrawiam
link: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFUzaUVaTW9YampWNk44dnhHRHlqU2c6MQ

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Sro Sty 16, 2013 8:56 am   

Proszę, aczkolwiek na niektóre pytania nie da rady odpowiedzieć tak lub nie. Przydała by się odpowiedź "nie wiem"

Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.

Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Sty 16, 2013 9:01 am   

fakt - nie wiem czasami byloby bardzo przydatne - wypelnilam po prosbie na pw ;)

szater 

Wysłany: Sro Sty 16, 2013 10:30 am   

tez wypełniłam po prosbie na PW.Niektóre pytania tak sformuowane ze cięzko odpowiedziec zgodnie z prawdą

23. Gdyby moje dziecko zachorowało na łuszczycę, myślę że jego życie byłoby tak samo dobre jak wtedy, gdyby nie chorowało *....skad to mozna wiedziec? :>
25. Nie mam za złe, gdy które z rodziny daje mi odkurzacz, abym sprzątnął/sprzątnęła łuski, które spadły z moich zmian skórnych *-nigdy sie nie spotkałam z taką sytuacja u żadnego ze znanych mi łuszczyków- :shock:
45. Jeżeli które zauważy zmianę łuszczycową na mojej skórze i pyta, co to jest, nie mówię, że jest to łuszczyca *....jak brzmi prawidłowa odpowiedz? :hmm:
47. Gdyby moje dziecko zachorowało na łuszczycę, myślę, że wykorzystałoby swoje zdolności w takim samym stopniu jak wtedy, gdyby nie chorowało *.....niekoniecznie widze zwiazek z łuszczycą :???:

andrzej 
andrzej

Wysłany: Sro Sty 16, 2013 3:14 pm   

kiedyś namówił mnie jakiś ankieter przez telefon też były takie głupie pytania. :grin:

rawr 
żyj.

Wysłany: Sro Sty 16, 2013 3:38 pm   

Ankiete wypełniłam, ale niektóre pytania są mocno wyolbrzymiane np. ten z tym odkurzaniem zmian skórnych :hmm:

JuliaP
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 12, 2013 8:24 pm   

wyp.

Odpowiedz do tematu