czasami wystarczy mocno ograniczyć produkty słodkie mleczne i mączne
hi hi dla wielu nie pozostaje nic do jedzenia
ale na krótki okres ok 3 miesięcy
myślę że da się zastąpić chlebek innym pożywienie
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Radziła bym mączne mleczne akurat mniej szkodzą
tak ze swojej obserwacji mówię ino
ja za słodyczami jestem bardzo jak sobie pozwolę widzę od razu efekt na skórze
papierosów i alkoholu wpływu na zaostrzenie nie zaobserwowałam
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
rawr zacznij czytac etykiety i maksymalnie wyeliminuj wszystkie srodki konserwujace
zadnych chinskich zupek, pizzy i takich tam wysoceprzetworzonych rzeczy
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
ja niestety(albo stety) źle reaguje na alkohol, na 18-nastce u koleżanki wypiłam jedną lampkę wina a za dwa dni było pogorszenie. Basiu i Tygryska dziękuję za podpowiedzi, etykiety czytam
A tak serio rawr mysle ze dobrze pisze Tygryska wszelkie konserwanty zle wplywaja ,alkohol roznie a mleczne ,maczne jesli nie ma jakis konkretnych problemow alergii itp sa niezbedne dla normalnego rozwoju wbrew jakims dziwnym opiniom .
JuliaP [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 6:34 pm
Różnie to jest z tą dietą.
Ostatnio zmieniony przez JuliaP Sob Maj 11, 2013 2:36 pm, w całości zmieniany 1 raz
Witam... mam pytanie i prośbę... czy mógłby ktoś doradzić mi jakiś maści na nogi? Niemiłosiernie swędzą i przy tym bolą... na łydkach i piszczelach nie idzie się dotknąć... zmiany są grube i nic na nie nie działa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum