Pomogły mi lampy UVB a było ich 20 jeszcze mam 10 i wszystko już zeszło.Pewnie że nie wiem na jak długo ale byłam wysypana na całym ciele.Smarowałam sie tez Cygnoliną a potem z wit.A
8 lat temu tez tak mnie wysypało i wtedy przeszło po PUVA i tyle lat był spokój .Teraz wiem że UVB sa równie skuteczne bo zeszło tyle że nie wiem na jak długo ?oby podobnie jak było kiedyś.Naprawdę polecam.Pozdrawiam
hm, wypadałoby spróbować, chociaz gdzie tu czas na chodzenie na naświetlania..... i gdzie tu chociaż troche woli walki i nadziei że to faktycznie coś da na dłuższy czas..... bo miesiąc poprawy i powrót do stanu sprzed kuracji jest jak odebranie dziecku lizaka po pierwszym liźnięciu
postanowilam kupic lampe. jest to droga inwestycja bo ponad 700zl ale juz nie mam cierpliwosci a lato sie zbliza.. moglby mi ktos napisac jak sie stosuje lampy (te domowe) na skore glowy?
ja powiem szczrze stosowałam i lampy i sterydy i tabletki i nic,do tej pory muszę się z tym męczyć,ciągle próbuje jakieś nowe maści tabletki itp,ale nic mi dalej z tego,juz nie mam pojecia jak z tym walczyć.
gość [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 7:14 am
Tak to już jest, jak się "walczy" tylko z objawami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum