Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomogły mi lampy UVB-wszystko zeszło
Autor Wiadomość
ewax100 
Ewa

Wysłany: Pią Lut 15, 2008 3:30 pm   Pomogły mi lampy UVB-wszystko zeszło

Pomogły mi lampy UVB a było ich 20 jeszcze mam 10 i wszystko już zeszło.Pewnie że nie wiem na jak długo ale byłam wysypana na całym ciele.Smarowałam sie tez Cygnoliną a potem z wit.A
8 lat temu tez tak mnie wysypało i wtedy przeszło po PUVA i tyle lat był spokój .Teraz wiem że UVB sa równie skuteczne bo zeszło tyle że nie wiem na jak długo ?oby podobnie jak było kiedyś.Naprawdę polecam.Pozdrawiam

anoil87 
ruda

Wysłany: Pią Lut 15, 2008 6:43 pm   

hm, wypadałoby spróbować, chociaz gdzie tu czas na chodzenie na naświetlania..... i gdzie tu chociaż troche woli walki i nadziei że to faktycznie coś da na dłuższy czas..... bo miesiąc poprawy i powrót do stanu sprzed kuracji jest jak odebranie dziecku lizaka po pierwszym liźnięciu :roll:

Poli

Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 5:17 pm   

postanowilam kupic lampe. jest to droga inwestycja bo ponad 700zl ale juz nie mam cierpliwosci a lato sie zbliza.. moglby mi ktos napisac jak sie stosuje lampy (te domowe) na skore glowy?

jagoda 
jaga

Wysłany: Sro Lip 02, 2008 11:08 pm   

ja powiem szczrze stosowałam i lampy i sterydy i tabletki i nic,do tej pory muszę się z tym męczyć,ciągle próbuje jakieś nowe maści tabletki itp,ale nic mi dalej z tego,juz nie mam pojecia jak z tym walczyć.

gość
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lip 03, 2008 7:14 am   

Tak to już jest, jak się "walczy" tylko z objawami. :???:

jagoda 
jaga

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 1:27 pm   

tak tylko mi po 2 latach stwierdzili,ze to łuszczyca a wcześniej zwklekali,zeby w ogole mnie o tym poinforomować/

Odpowiedz do tematu