A swoją drogo bardzo mnie ciekawi skoro mocznik jest naturalnie wytwarzany w organizmie dlaczego jednym szkodzi a drugim pomaga
Cytat:
Mocznik »
Mocznik jest związkiem azotowym będącym końcowym produktem przemiany białkowej w organizmie. Jest syntetyzowany w wątrobie i wydalany z moczem.
tak samo jak kortyzol
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
nie wiem - ale na mnie akurat zle dziala - tzn. moze inaczej - na poczatku nawet nie dostaje uczulenia ale po dluzszym stosowaniu dostaje... lepiej sie masci z ichtiolem u mnie sprawdzaja
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
mogę dać nie ma problemu tylko już jutro muszę coś kupić w aptece albo zielarskim bo nic nie mam a juz widze pojawia sie na czole to cholerstwo!!!!!TAK SZYBKO to jakas masakra jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę juz na jytro koniecznie cos kupic i zaczac stosowac
W szpitalu sobie poradzili z tym jednak więc?A nie dostała zadnych doustnych leków.Będę dawała jej napar z jałowca to podobno oczyszcza nerki potem zobaczę i oczyszczę wątrobę bo nie mam innego pomysłu.Zastanawia mnie fakt że w szpitalu był protopic i cerkogel a do domu dostala cos zupełnie innego hm....dziwne,bo skoro te akurat leki dały rezultat dlaczego by ich nie zastosowac rowniez w domu??
Jeśli masz i nie szkodziły jej w szpitalu nie widzę przeszkód
odbierz pw
jeśli chcesz zastosować zioła to pamiętaj dzieciom 1/4 dawki jak dorosłym
i najlepiej zaczynać od słabszych herbatek
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Ostatnio zmieniony przez basia44 Wto Mar 19, 2013 12:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
Przeszukałam całe fotrum Agusiek i nie znalazlam w sumie info na temat jakiegoś leku na to czoło.Czoło łuski nie posiada więc tylko maść jakaś by sie przydała.Jutro mam odebrać z apteki Daivobet i tym bede traktowala czolo a na głowe to mam żel z żywokostu do nawilżenia no i daivobet tez ma isc na glowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum