Sieje się sieje i to w zaskakującym tepie,nie radzę sobie w domu już z tym sama niestety.Plecy,brzuch ręcę całe a nogach już nie wspomnę.Boli mnie,dosłownie boli mnie łuszczyca na rękach,piecze czuję ogień a jeśli chodzio stan zapalny to wątpię,wszystkie badania wyniki w normie.Myślę że tona tle nerwowym,nazbierało się kłopotów trochę i może dlatego.2 lata temu pamiętam wmaju było tak samo źle,że trafiłam do szpitala tym razem chyba będzie tak samo.Jutro dzwonię zamawiać termin,muszę bo sama sobie już nie poradzę
ewelka skoro uznalas ze sama nie poradzisz to faktycznie - kierunek szpital - niech fachowcy nad toba popracuja
a z nerwow nasza kochana pani ł lubi siac wredotka...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Maj 07, 2013 10:11 am
przy tak rozległym wysypie faktycznie trudno cos samemu zrobic w domu i to bez leków szpital to rzeczywiscie najlepsze wyjscie...opanują co sie da i potem już w domku ogarniemy reszte
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Byłam sobie wczoraj we Wrocku na konsultacji.Termin mam na 25 czerwca bo miejsc nie ma wcześniej.Wyczekałam się ponad 2 godz.żeby Pani doktor mi podpisała zgodę:)i powiedziała żebym poszła się umówić na termin.Najlepsze jednak było to,że powiedziała mi abym dzień przed wyjazdem do szpitala zadzwoniła czy na pewno miejsce moje jest bo czasem jak mają ciężkie przypadki to przyjmują bez kolejki.Śmiać mi się chciało wręcz....to co ja niby jestem nie takim tragicznym przypadkiem?????Ręce zawalone całe,bolą,pieką wręcz.Nogi również,pupa,tułów wszystko zaatakowane i mimo że sama w domu dbam nie mogę sobie poradzić w żaden sposób.Pani doktor powiedziała mi żebym nadal w domu się smarowała i na słońce wystawiała,no tak...Jak mogę wystawić ręce na słońce skoro mnie tak pieką i bez tego?????Poleciła mi stosować MEDIDERM a maść cynkową zdecydowanie odstawić.No i kazała cygnoliną smarować o mniejszym stężeniu....
Nie ogarniam tego.Z każdym dniem(nie przesadzam)jest coraz więcej nowych zmian a te co już były rosną w zaskakującym tępie!!!!!!Ręce mnie swędzą.Nie wiemco się dzieje.Może spaliłam je za bardzo cygnoliną ale w sumie nie raz już miałam popaloną skórę a może ta cynkowa mnie uczuliła????Posmarowałam sobie nią i 2 razy ręce owinęłam folią może to nie był dobry pomysł.Wiem tylko tyle,że nie wiem co robić i jak to zatrzymać
a do jakiej pani doktor trafiłaś??? bo jedna jest tam cholernie wredna... Nazwiska nie pamiętam ale jeśli taka strojnisia to 100% ona bo tak to jeszcze jest taka niziutka i młoda. Ja z mojego doświadczenia polecam doktora Chwojnickiego. Rok temu bardzo mi pomógł Tutaj zdjęcia przed leczeniem w szpitalu (miesiąc cygnoliną) i po: http://luszczyca.info/viewtopic.php?p=44121#44121
Jeśli będziesz miała możliwość zmiany lekarza to zrób to czym prędzej... Ja wczesniej trafiłam na doktora Gołębia i też jego nie polecam.
Szpital jest bardzo specyficzny... a najśmieszniejsze jest to, że na oddziale jest 20 łóżek a pacjentów na oddziale jednocześnie jest max 11... i miejsc oczywiście nie ma !
Tym razem oglądała mnie dr.Anita Hryncewicz-Gwóźdź.Bardzo fajna lekarka,miło ją wspominam z pierwszego pobytu w szpitalu Ogólnie to nie mam żadnych zastrzeżeń do lekarzy w klinice we Wrocławiu.Zawsze mili,życzliwi i pomocni
Nie mogę się już doczekać szpitala i wyleczenia.No i krótkiego rękawka
Teraz tylko zastanawiam się jakim stężeniem cygnoliny mam się smarować??? 0,5 będzie ok czy za mocne??? Pomóżcie bo dermatologa mam dopiero 6 czerwca.
Posmarowałam Lence głowę Mediderm(krem) fajnie łuska zeszła,nawilżyło ładnie ale czy na pewno mogę to stosować na głowę???I słyszałam że włosy nie wypadają jeśli się ma łuszczycę na głowie i powiem szczerze,że sie z tym nie zgadzam.Lenusi tak bardzo przerzedziły się włosy że szok,po prostu płakać się chce i ręce opadają.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum