Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja maść domowa
Autor Wiadomość
staszek84 

Wysłany: Pią Cze 21, 2013 10:14 am   

Witam

dziękuję za informacje zwrotne, z tego co się orientuję to dopiero 6 czy 7 dzień stosowania u Pana? proszę pamiętać, po 1-2 miesiącach stosowania efekt będzie wymierny, takiego czasu potrzebowała moja skóra.

byłbym wdzięczny gdyby zabrał Pan obiektywny głos raz na tydzień odnośnie postępów lub ich braku.

maleoreggaerockers 

Wysłany: Pon Lip 08, 2013 2:44 pm   

siklers napisał/a:
Witajcie ,
Jestem chyba jedną z nielicznych osób z naszego forum , która się zgłosiła do testowania maści od Pana staszek84, . Tak jak wy posiadałem wiele wątpliwości, wynikających z tego, że nie znałem i nie znam dokładnego składu proponowanej maści . Omawianą maść otrzymałem z ciągu 2 dni . Długo się zastanawiałem ale w końcu postanowiłem ją użyć. ( ciągle szukam czegoś skutecznego na ł . Jakie są moje obserwacje ? Otóż po zastosowaniu maści łuska po kilku smarowaniach zniknęła. i jakoś nie wraca :) to jest bardzo dobre. Smarowałem zmiany na nogach i głowie . Największe efekty w zaniku plam widać na głowie . Jest to obserwacja zarówno moja jak i mojej rodziny . NA nagach zmiany cofają się o wiele wolniej . Ale moim to widać jakieś efekty. Myślę, że warto jest przetestować tą maść . Mi nic się nie stało od jej stosowania a leczenie wspomogła :) I z tego powodu bardzo się cieszę :)

Siklers a czy nie boisz się, że w składzie mogą być również jakieś sterydy?
nadal stosujesz tą maść?
Pozdrawiam :)

siklers
łuszczyk

Wysłany: Wto Lip 09, 2013 7:19 am   

Powiem, że po ponad 3 tygodniach sotosowania maści tylko na jedną plamkę ł nie widać u mnie jakiś super efektów :( Ostatnio zaprzestałem stosowania tej maści ..

maleoreggaerockers 

Wysłany: Wto Lip 09, 2013 9:25 am   

Czyli jednak nie była tak dobra jak ją zachwalano...

szater 

Wysłany: Wto Lip 09, 2013 9:53 am   

a tyle nam pan naublizał.... :hmm: warto było panie Stasiu?

ZamowLeki_pl

Wysłany: Czw Sie 08, 2013 9:27 pm   

Czasami domowe sposoby pomagają, ale jednak nie zawsze. Jednak na pewno warto próbować wszystkiego, może jakaś metoda wreszcie okaże się skuteczna.

Odpowiedz do tematu