dziękuję za informacje zwrotne, z tego co się orientuję to dopiero 6 czy 7 dzień stosowania u Pana? proszę pamiętać, po 1-2 miesiącach stosowania efekt będzie wymierny, takiego czasu potrzebowała moja skóra.
byłbym wdzięczny gdyby zabrał Pan obiektywny głos raz na tydzień odnośnie postępów lub ich braku.
Witajcie ,
Jestem chyba jedną z nielicznych osób z naszego forum , która się zgłosiła do testowania maści od Pana staszek84, . Tak jak wy posiadałem wiele wątpliwości, wynikających z tego, że nie znałem i nie znam dokładnego składu proponowanej maści . Omawianą maść otrzymałem z ciągu 2 dni . Długo się zastanawiałem ale w końcu postanowiłem ją użyć. ( ciągle szukam czegoś skutecznego na ł . Jakie są moje obserwacje ? Otóż po zastosowaniu maści łuska po kilku smarowaniach zniknęła. i jakoś nie wraca to jest bardzo dobre. Smarowałem zmiany na nogach i głowie . Największe efekty w zaniku plam widać na głowie . Jest to obserwacja zarówno moja jak i mojej rodziny . NA nagach zmiany cofają się o wiele wolniej . Ale moim to widać jakieś efekty. Myślę, że warto jest przetestować tą maść . Mi nic się nie stało od jej stosowania a leczenie wspomogła I z tego powodu bardzo się cieszę
Siklers a czy nie boisz się, że w składzie mogą być również jakieś sterydy?
nadal stosujesz tą maść?
Pozdrawiam
Powiem, że po ponad 3 tygodniach sotosowania maści tylko na jedną plamkę ł nie widać u mnie jakiś super efektów Ostatnio zaprzestałem stosowania tej maści ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum