Ja jakoś na solarkę nie chodziłam żeby zwalczyła mi Łuszczycę ale może zacznę chodzić:) I jeszcze moja rada taka: bo dzisiaj wziełam sobie do poczytania gazetę "świat & ludzie" i tam jest artykuł na metody domowe, różne kąpiele maście np z jajka:) Aż sama wypróbuje:) Ale zrobiłam reklame tej gazecie:P
powiem ze chodziłem w tamtym roku to od wrzesnia do marca miałem spokój chodziłem raz w tygodniu i było tylko lepiej nawilżałem skórę tylko po kąpieli mam nadzieje że ten rok też bedzie taki a moze lepszy nawet
Pierwszy raz zawsze na 10 zalezy jaka masz karnację ja zaczynałem od 7 min pozniej zwiekszałem stopniowo a jak chcesz na mniej chodzic to przynajmniej dwa razy w tygodniu wczoraj byłem u dermatologa i powiedziała ze to jest dobry sposób na to i przepisała mi cos na złagodzenie skory cos robionego
Ahaaaa no to i ja zacznę chodzić tylko nie wiem kiedy:P Ja zawsze miałam problemy z Tą solarką bo nigdy czasu nie mogłam znaleść, więcej rozbierania się i ubierania niż tam leżenia a ile kasy na to idzie:D No ale najważniejsze jest zdrowie:P
aaaa ale jak bierzesz jakieś silne antybiotyki to nie idz na solarke bo wtedy sie spalisz w tym łozku i z tym to prawda że jest więcej rozbierania i ubierania ale ja wiem ze warto i nie wazne ze po mnie widac ze na solarke chodze nie robie tego zeby sie podobac robie to zeby czuc sie lepiej ;]
To ja do chudych nie należę to więc raczej Ty się nie zmieścisz bo ja pierwsza zajmę:P Ale jak by co to ja chce przód opalić bo z tyłu to i tak sie zbytnio nie widzę:P hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum