Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Paź 10, 2013 8:46 am
a moze własnie wszystko sie poukłada...trzeba zawsze myslec pozytywnie że....szklanka jest do połowy pełna!
Teraz młodzi sa obywatelami swiata,doskonale sobie radza...Ty też zaskoczysz w odpowiednie tryby
Swoja droga ta Anglia juz tak jakby słabsza była wiem że ludzie teraz szukaja pracy w Portugalii,Danii czy Holandii....powodzenia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Dzięki bardzo Masz rację teraz można wszędzie wyjechać i próbować. I właśnie dla tego chcemy wyjechać i wywalczyć coś dla siebie Kto wi może z Angli udamy się gdzieś dalej lub wrócimy do naszego kraju
Na pewno będę tutaj często zaglądał. A słuchajcie może ktoś z was orientuje się jak jest z dostępnością leków na ł w anglii ? Może mają jakieś inne metody leczenia niż u nas ?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Paź 10, 2013 3:03 pm
z tego co wiem to tam naturalnych metod nikt nie stosuje i nie zna,lekarze leczą przede wszystkim sterydami,dostepny jest Exorex,Dovonex i Daivobet.Dosc szybko decydują sie na leczenie lekami farmaceutycznymi i biologami.Tylko chyba trzeba byc tam ubezpieczonym bo w przeciwnym razie koszty sa niebotyczne.Wiem też z innych zródeł ze ludkowie do Polski przyjezadzaja po porady lekarskie wiec... róznie jest
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Musze coś znaleźć nie ma innego wyjścia . Cerkożel już nie pomaga na skórę głowy.. Dziś do aptaki idę po olejek racynowy .. Tylko zastanawiam się z czym najlepiej go mieszać .. Z zółtkiem czy papką drożdżową ?
ja ostatnio stosuje sam... normalnie jak mam chwile to sobie wmasowuje w skore glowy (na nakretke wylewam troszke i maczam opuszki palcow ktorymi masuje skore glowy) jak mam chwile luzu w dzien a potem wieczorem dopiero myje...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nałożyłam dzisiaj taką mieszankę na głowę: olej arganowy, olej rycynowy, wit. C wit E. Wtarłam w skórę głowy, posmarowałam na grubo cerkogelem30 pod folię, i ręcznik na 60 minut. Zmyłam zwykłym szamponem, nałożyłam odżywkę. ZERO łuski. O.O jestem w ciężkim szoku, że po pierwszym razie zadziałało. Zobaczymy jak mi wyschną włosy, czy nie pochwaliłam.
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum