Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wakacje z panią ł.
Autor Wiadomość
FRENIA 
FRENIA

Wysłany: Czw Lip 20, 2006 1:49 pm   

gratuluję znalezienia pracy. Ja właśnie straciłam z czego się cieszą moje dzieci bo wreszcie spędzam z nimi całe wakacje, ja też nie płaczę z tego powodu, bo się wreszcie zabrałam za leczenie. Powodzenia

daro 

Wysłany: Czw Lip 20, 2006 3:46 pm   

aga napisał/a:
a ja biedaczka ciągle w pracy(ku chwale polskiej służby zdrowia!), z bolącym uchem na dodatek!

Aga to prawie tak jak ja, tylko ja "ku chwale ojczyźnie" :wink:

ines 

Wysłany: Pią Lip 21, 2006 9:37 am   

No to gratuluje nowej posady ja zeszłe wakacje również spędziłam w pracy :? :? no niestety cos za coś ale w tym roku sobie to odbije

Monika*

Wysłany: Sob Lip 22, 2006 9:53 am   

Ja jutro jadę nad morze do Jastrzębiej Góry, od 4 lat jeździmy w to samo miejsce, polecam! piękne turystyczne miasteczko no i ma coś z gór, położone jest na wysokim klifowym urwisku. Mi co roku bardzo pomagają kąpiele w morzu i suszenie na słoneczku. Ł. ładnie znika na kilka miesięcy.

Wiolusia 

Wysłany: Pią Lip 28, 2006 6:41 pm   

miala byc Hiszpania jest harowa; nie wyszly wakacje, a mialy byc piekne tego roku :cry:
ale w czerwcu bylam w Polsce wiec jakos tam odpoczelam sobie; a wiecie, ze przywiozlam wam fajna pogode z Holandii jak przyjechalam w czerwcu? Bo jak przyjechalam to przestalo padac, a odkad wyjechalam to caly czas upal :grin:

aga

Wysłany: Sob Lip 29, 2006 12:58 pm   

Przyjedź proszę znowu, moze popada tym razem bo ja już mam dosyć afrykańskiego klimatu!

Wiolusia 

Wysłany: Sob Lip 29, 2006 1:54 pm   

bardzo bym chciala, ale nie dam rady :sad:
przykro mi musicie sie pomeczyc, narzekaliscie na brak pogody, to ja macie :grin:
a tak na serio, to u mnie padalo z 2razy ale tez nie idzie wytrzymac, a mowili, ze bedzie coraz zimniej, a tu na odwrot, atmosfera sie zmienia na cieplejsza

daro 

Wysłany: Sob Lip 29, 2006 4:29 pm   

U mnie dziś leje a miało być 33 stopnie, ale wkońcu deszcz!! :smile:

EWaa

Wysłany: Nie Sie 06, 2006 6:49 pm   

Hejka moi mili :grin: ... dawno mnie nie bylo , wypoczęłam , opaliłam , zaleczylam ( mam nadzieje ze barrrdzo dlugo) i wracam do mojej " ropdziny z forum"... zmiany tu widze nastapily , rozwinelo sie wszystko ladnie :roll: ...... musze sie odszukac teraz tutaj i poczytać wszystko dokładnie .... pozdrawiam wszystkich

daro 

Wysłany: Nie Sie 06, 2006 10:20 pm   

Witamy dobrze, że wróciłaś :smile:

ines 

Wysłany: Wto Sie 08, 2006 6:42 pm   

No a ja sobie wybralam piekna pogode na urlop :cry: chyba sie zaplacze nie dosc ze w zeszlym roku nigdzie nie bylam z powodu braku funduszy no a pozatym dostalam w zeszlym roku prace i nie przyslugiwal mi urlop, no a jak juz w koncu moglam go dostac nawet zorganizowalam pare groszy na wakacje to dopadla mnie taka :/ pogoda :sad: :sad: nie mam slow ,dobrze ze pare dni bylam nad morzem w lipcu bo nic bym nie miala z tych wakacji.Modle sie zeby sie cos poprawilo

łukaszzzz85 

Wysłany: Wto Sie 08, 2006 7:01 pm   

cała partia rządzaca modlila sie o deszcz...wiec niewiem czy ich przebijesz...ale zycze powodzenia :P

Niki 

Wysłany: Czw Sie 10, 2006 12:46 pm   

Nareszcie URLOP, co prawda króciutki bo tylko 7 dni ale zawsze coś. Pakuję się i wyjeżdżam w Góry Świętokrzyskie na zlot Biedronek (czyt. łuszczyków), naładować akumulatory :lol: :grin: :cool: :lol: :grin: :cool: :lol: :grin: :cool: :lol: :grin: :cool:

Byle nie lało, choć dziś jest piękne słoneczko :smile:

POZDRÓWKA PA,PA

misurina 

Wysłany: Czw Sie 10, 2006 1:48 pm   

JA TEŻ JADE :D JA TEŻ :D !!!

Do zobaczenia Niki na zlocie :D

To Ja

Wysłany: Czw Sty 11, 2007 7:20 pm   

Ja bylam nad morzem w te wakacje... Wrocilam bardzo opalona i bez plam :mrgreen:

Odpowiedz do tematu