gratuluję znalezienia pracy. Ja właśnie straciłam z czego się cieszą moje dzieci bo wreszcie spędzam z nimi całe wakacje, ja też nie płaczę z tego powodu, bo się wreszcie zabrałam za leczenie. Powodzenia
Ja jutro jadę nad morze do Jastrzębiej Góry, od 4 lat jeździmy w to samo miejsce, polecam! piękne turystyczne miasteczko no i ma coś z gór, położone jest na wysokim klifowym urwisku. Mi co roku bardzo pomagają kąpiele w morzu i suszenie na słoneczku. Ł. ładnie znika na kilka miesięcy.
miala byc Hiszpania jest harowa; nie wyszly wakacje, a mialy byc piekne tego roku
ale w czerwcu bylam w Polsce wiec jakos tam odpoczelam sobie; a wiecie, ze przywiozlam wam fajna pogode z Holandii jak przyjechalam w czerwcu? Bo jak przyjechalam to przestalo padac, a odkad wyjechalam to caly czas upal
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
bardzo bym chciala, ale nie dam rady
przykro mi musicie sie pomeczyc, narzekaliscie na brak pogody, to ja macie
a tak na serio, to u mnie padalo z 2razy ale tez nie idzie wytrzymac, a mowili, ze bedzie coraz zimniej, a tu na odwrot, atmosfera sie zmienia na cieplejsza
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Hejka moi mili ... dawno mnie nie bylo , wypoczęłam , opaliłam , zaleczylam ( mam nadzieje ze barrrdzo dlugo) i wracam do mojej " ropdziny z forum"... zmiany tu widze nastapily , rozwinelo sie wszystko ladnie ...... musze sie odszukac teraz tutaj i poczytać wszystko dokładnie .... pozdrawiam wszystkich
No a ja sobie wybralam piekna pogode na urlop chyba sie zaplacze nie dosc ze w zeszlym roku nigdzie nie bylam z powodu braku funduszy no a pozatym dostalam w zeszlym roku prace i nie przyslugiwal mi urlop, no a jak juz w koncu moglam go dostac nawet zorganizowalam pare groszy na wakacje to dopadla mnie taka :/ pogoda nie mam slow ,dobrze ze pare dni bylam nad morzem w lipcu bo nic bym nie miala z tych wakacji.Modle sie zeby sie cos poprawilo
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 12:46 pm
Nareszcie URLOP, co prawda króciutki bo tylko 7 dni ale zawsze coś. Pakuję się i wyjeżdżam w Góry Świętokrzyskie na zlot Biedronek (czyt. łuszczyków), naładować akumulatory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum