czesc budyn jak czytales to pewnie tez doczytales ze niestety pani ł to kaprysnica i to co na jedna osobe dziala na inna moze nie dzialac (mowie o sposobach naturalnych), ale polecilabym buska maske siarczkowa żółtą na zmiane z oliwka dla dzieci np.
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Oj wiem,wiem . Jak się przyczepi to nie chcę odejść hehe I dlatego nie wiem którym sposobem rozpocząć leczenie.myślę o tych drożdżach
buska maska siarczkowa? Zaraz muszę wygooglować co to jest. Na oliwke nie narzekam dobrze natłuszcza,ale sama z siebie nic nie daję. ale w połączeniu z lekami daje fajne wyniki (jeżeli chodzi o o całe ciało)
buska maska i to co szater poleca z analogiem wid D plus najtansze nawilzajace cos i natluszaczajce jakis balsam albo krem do ciala - ja uzywam bielendy z olejem arganowym akurat ostatnio
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.. czy można jeszcze normalnie dostać Daivonex? Czy lek został wycofany z obiegu? Wiem, że to był lek na receptę, ale naczytałem się sporej liczby opinii iż był to skuteczny lek a do tego bez sterydowy i był nawet w płynie ( idealnie na moją główkę ).
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Maj 03, 2014 9:34 pm
Daivonex z powodu nikłej skutecznosci nie otrzymał rekomendacji Polskiego Towarzystwa Dermatologicznego i niestety nie jest już sprowadzany do Polski.Gdzies tam można jeszcze kupic jakies pozostałosci.Ja zaopatruje sie u pani Kasi kontakt mysia1lo@wp.pl lub gg 35962003
Zdecydowanie pewny ,sprawdzony kontakt.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Daivonex z powodu nikłej skutecznosci nie otrzymał rekomendacji Polskiego Towarzystwa Dermatologicznego i niestety nie jest już sprowadzany do Polski.Gdzies tam można jeszcze kupic jakies pozostałosci.Ja zaopatruje sie u pani Kasi kontakt mysia1lo@wp.pl lub gg 35962003
Zdecydowanie pewny ,sprawdzony kontakt.
Dziękuję a jak kwestia ceny tego preparatu? i czy jest bezpieczny? ( sterydy wiadomo co robią) a ten ponoć mocno wysusza tak?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Maj 04, 2014 3:54 pm
To sa preparaty przebadane i posiadające wszelkie atesty.Kalcipotriol to pochodna wit D3 bardzo wysusza skóre,zdecydowanie lepsze efekty uzyskuje sie stosujac żel DOVOBET...czyli kalcypotriol z dodatkiem sterydu.Jak wygladają ceny...napisz uzyskasz odpowiedz na wszystkie pytania.Ja niestety nie stosuje ani DAIVONEXU ani jego angielskiego DOVONEXU bo na mnie wogóle nie działa.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
na skórę głowy olejek z drzewa herbacianego zmieszany z olejkiem kokosowym. Cud, malina ja zauważam od razu poprawę po zmyciu rano ze skóry tych olejków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum