Wit ajcie
U nas nadal bez zmian Szpital we Wrocławiu nie pomógł i znów stan zapalny Wiecie coś na temat Deivobetu i Deivonexu nigdzie nie mogę ich dostać Pani w 1 z aptek powiedziała mi ze od utego wycofano i nie ma zamiennika żadnego????? Ktoś tu może pomóc gdzieś zdobyć ten lek albo polecić coś innego na czoło dla mojej Lenusi dodam że zaatakowane jest okropnie nosek policzki również co na to???
Pozdrawiam serdecznie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Kwi 05, 2016 9:03 am
Podajesz dwa różne leki DAIVONEX to pochodna wit D3 rzeczywiscie wycofana z Polski ze wzgleduu na słabe działanie i mierne osiagi medyczne w zakresie leczenia.
DAIVOBET to pochodna Wit D3 z dodatkiem sterydu,najlepszy w tej chwili srodek do leczenia łuszczycy,można go stosowac w tzw ruchu ciągłym przez 96dni.Poleca go profesor Kaszuba.To dośc drogie masci,mogę podesłac ci na spróbowanie tubke ze swoich zapasów.
DAIVONEX i DAIVOBET mozesz zamówic u pani Kasi,ona zaopatruje nas od lat wysyłając masci z Anglii,sprawdzony kontakt,osobiscie przeze mnie.Jest dużo ogłoszen ale ten jest sprawdzony,nigdy nic sie nie wydarzyło a wiadomo jak bywa:
mysia1lo@wp.pl tu smiało można pisac i pytac o masci,wiem ze ten Daivonex też miała.
Jezeli zdecydujesz sie na masc ode mnie zanim zamówisz to napisz adres na pw
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum