Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Cze 16, 2016 8:37 am
Bardzo ostroznie podchodziłam do chinskich wynalazków.Ta sławetna 999 wystarczająco zawojowała swiat i medyczny tez dlatego teraz też byłam najeżona ale Paweł sprawdził cały skład i przysłał mi na wypróbwanie,jemu zadziałało i u mnie widze poprawe wiec dzielę sie z ta wiedzą z wami na forumku.Sama wiem jak do chinszczyzny podchodziłam.Łatwiej uwierzyc komus kogo sie zna,kto jest rozpoznawany,tak sobie pomyslałam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Właśnie wróciliśmy z naświetlania, niby nic nadzwyczajnego, ale czekając na Tomka \naswietlania teraz trwają ok 40 min\ rozmawiałam z pacjentami. Jak chyba wczesnien pisałam nasz doktor ma prywatna przychodnie przy której jest też mały szpitalik. Pacjenci to chyba w większości chorzy na łuszczycę. I dziś poznałam starszego pana który przyjechał na leczenie aż z Wrocławia \ 2 koniec Polski\. Ale jesteśmy zdesperowani.....
A teraz troszkę się pochwalę. Urlop zaplanowany, domek w Bułgarii zarezerwowany, początkiem lipca pakujemy się i na całe 14 dni do Słonecznego Brzegu. To co lubię słoneczko i wielka woda.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Cze 27, 2016 7:36 am
Super,wypoczywajcie,łapcie słonko i wypalajcie zmore.
My staramy sie wyjeżdzac w piatek na sobote i niedziele,nad jezioro ,bo tez uwielbiam nature a wynalazłam fajny ,spokojny i tani osrodek gdzie można za grosze domek wynając wiec korzystamy.Pod koniec sierpnia lecimy tam gdzie morze ciepłe i temperatura stabilna,w tym roku do Grecji.
Leczenie Alutka rzeczywiscie skomplikuje wam odpoczynek
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
damy radę najważniejsze, że skóra Alutka już tydzień po pierwszym zastrzyku wyglądała cudnie, po drugim jeszcze cudniej a po trzecim się obaczy
łuski już po pierwszym nie było teraz ma czerwone i białe zmian, z ogromnych zaognionych placków zostały marne resztki ramek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum