Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja Biedroneczka
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Czw Cze 16, 2016 8:37 am   

Bardzo ostroznie podchodziłam do chinskich wynalazków.Ta sławetna 999 wystarczająco zawojowała swiat i medyczny tez dlatego teraz też byłam najeżona :wink: ale Paweł sprawdził cały skład i przysłał mi na wypróbwanie,jemu zadziałało i u mnie widze poprawe wiec dzielę sie z ta wiedzą z wami na forumku.Sama wiem jak do chinszczyzny podchodziłam.Łatwiej uwierzyc komus kogo sie zna,kto jest rozpoznawany,tak sobie pomyslałam :hmm: :mrgreen:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Czw Cze 16, 2016 7:49 pm   

ja sprawdziłam u źródła zanim wysmarowałam Alę :mrgreen: mam szczęście pracować z Chińczykami :) oby pomogło na jak najdłużej :)

monina111 

Wysłany: Pon Cze 20, 2016 9:28 pm   

Hej dziewczyny.

Właśnie wróciliśmy z naświetlania, niby nic nadzwyczajnego, ale czekając na Tomka \naswietlania teraz trwają ok 40 min\ rozmawiałam z pacjentami. Jak chyba wczesnien pisałam nasz doktor ma prywatna przychodnie przy której jest też mały szpitalik. Pacjenci to chyba w większości chorzy na łuszczycę. I dziś poznałam starszego pana który przyjechał na leczenie aż z Wrocławia \ 2 koniec Polski\. Ale jesteśmy zdesperowani.....

A teraz troszkę się pochwalę. Urlop zaplanowany, domek w Bułgarii zarezerwowany, początkiem lipca pakujemy się i na całe 14 dni do Słonecznego Brzegu. To co lubię słoneczko i wielka woda.

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Czw Cze 23, 2016 8:53 pm   

Ależ Ci dobrze :) odpoczywajcie i łapcie słonko :)

ja w tym roku mam krótki urlop i związany z leczeniem Ali. spędzimy kilka dni między Łodzią a Gdańskiem :mrgreen: jeszcze nie wiem, gdzie :)

szater 

Wysłany: Pon Cze 27, 2016 7:36 am   

Super,wypoczywajcie,łapcie słonko i wypalajcie zmore.
My staramy sie wyjeżdzac w piatek na sobote i niedziele,nad jezioro ,bo tez uwielbiam nature a wynalazłam fajny ,spokojny i tani osrodek gdzie można za grosze domek wynając wiec korzystamy.Pod koniec sierpnia lecimy tam gdzie morze ciepłe i temperatura stabilna,w tym roku do Grecji.
Leczenie Alutka rzeczywiscie skomplikuje wam odpoczynek :hmm:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Wto Cze 28, 2016 10:28 pm   

damy radę ;) najważniejsze, że skóra Alutka już tydzień po pierwszym zastrzyku wyglądała cudnie, po drugim jeszcze cudniej a po trzecim się obaczy ;)
łuski już po pierwszym nie było ;) teraz ma czerwone i białe zmian, z ogromnych zaognionych placków zostały marne resztki ramek ;)

buziaki :)

szater 

Wysłany: Sro Cze 29, 2016 7:59 am   

Super wiadomość :brawo:
znając Twoją umiejetność organizacji jestem pewna ,że dacie radę ze wszystkim :lol:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Czw Cze 30, 2016 10:13 pm   

:drink: :* dzięki Krysiu, krótki urlop to też urlop ;) relacja będzie pewnie na FB ;)

Odpowiedz do tematu