No to tak - minął tydzień, nie byłem wybitnie regularny. Za uszami zaleczone, przy nasadzie włosów także i co najważniejsze - kropka na kolanie jest na wykończeniu, podejrzewam, że jutro już nie będzie śladu. Super.
Edit - kropka zlikwidowana.
_________________ Potrzeba chwili daje mały wybór;
Nagi człowiek zamarznie na mrozie.
Wiek: 52 Dołączył: 11 Maj 2013 Posty: 45 Skąd: Kulfocentauris
Wysłany: Wto Sty 24, 2017 7:55 pm
A ja poczekam na relacje co sie dzieje po jakimś czasie od zastosowania, czy nie wyrosła jakaś dodatkowa kończyna w miejscu smarowania albo czy nie świecicie w nocy
Dzięki Ci szater
Udało mi się dostać 2 tubki tej maści i od dwóch dni karmie nią swoje biedronki duże....., które nie pozwalały mi spać, ni normalnie funkcjonować w czasie dnia (drapanie, drapanie......).
Nie wiem, co będzie dalej, ale na ten moment śpię i drapie się sporadycznie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Sty 26, 2017 6:15 pm
Kochani wiecie bo znacie mnie już kilka ładnych lat...testuje i szukam ciagle czegos co by nam pomogło.Piszę zawsze zgodnie z prawda...jak cos zadziałało U MNIE!...jezeli ktos skorzysta z moich podpowiedzi to fajnie,nigdy nie obiecuje że cos zadziała na 100% bo wróżka nie jestem masc ta chinska sama mnie zaskoczyła,wokoło mnie wszyscy jej używają i u wszystkich widze efekty....dlatego dalej ją polecam....kto chetny skorzysta,zawsze to lepsze niz sterydy czy drapansko cała noc
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lut 04, 2017 7:12 pm
Informacje od producenta Yiganerjing:
Maść nie zawiera w składzie sterydów. Ponadto kolor maści uzyskiwany jest przy pomocy witaminy B. A z racji tego, że witamina ta nie jest stabilna to kolor może się różnić z każdą partią maści. Jednak skład pozostaje bez zmian.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum