Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Yiganerjing - chinska masc na bazie ziol
Author Message
szater

Posted:     [ !!! ]

Kochani wiecie bo znacie mnie już kilka ładnych lat...testuje i szukam ciagle czegos co by nam pomogło.Piszę zawsze zgodnie z prawda...jak cos zadziałało U MNIE!...jezeli ktos skorzysta z moich podpowiedzi to fajnie,nigdy nie obiecuje że cos zadziała na 100% bo wróżka nie jestem :wink: masc ta chinska sama mnie zaskoczyła,wokoło mnie wszyscy jej używają i u wszystkich widze efekty....dlatego dalej ją polecam....kto chetny skorzysta,zawsze to lepsze niz sterydy czy drapansko cała noc :razz:

Kulfon

Dobra, zamówie, spróbuje tej chińskiej chemii :mrgreen:

szater

to zrobisz to dla mnie? dla kolezanek? czy dla siebie :razz: :wink:

dzyszla

Dla mnie! Kulfon - czekam na Twoją opinię! :)

szater

Informacje od producenta Yiganerjing:
[b]Maść nie zawiera w składzie sterydów. Ponadto kolor maści uzyskiwany jest przy pomocy witaminy B. A z racji tego, że witamina ta nie jest stabilna to kolor może się różnić z każdą partią maści. Jednak skład pozostaje bez zmian.[/b][size=18][/size]

dzyszla

Mogę napisać ja - zamówiłem...

Kto czyta moje wypowiedzi wie, że maruda ze mnie, bo nic na mnie nie działa. A tu trochę zaskoczenie - w zasadzie już po pierwszym smarowaniu łuska przestałą się pojawiać. Choć nie wszędzie - najlepiej zadziałało na największe plamy na brzuchu. Ale już podobna na kolanie - nie. Przedramię - dużo mniejszy efekt nawet już po dwóch tygodniach stosowania. Niemniej, tam gdzie łuski nie ma lub jest jej mało, kolor zmienił się z czerwonego na różowy. I w sumie na tym koniec.

Na twarz się boję stosować, bo tak silne działanie to jednak podejrzane, szczególnie u mnie. No nic, zobaczymy co dalej i jak po przerwaniu się zachowa.

Dolce

Po przerwaniu plamy znowu powrócą ponieważ ta maść nie leczy łuszczycy tylko zmiany skórne nią wywołane :)

dzyszla

No cóż - jakby było coś, co leczy... Bardziej mnie interesuje, czy się nie zintensyfikuje.

szater

taa masc stosuje juz od 3lat,nie mam żadnych skutków ubocznych jak przy stosowaniu masci sterydowych,zeszło WSZYSTKO!!! co w moim przypadku równa sie cudowi,oczywiscie że wraca bo taka jest choroba ale NIGDY juz w takim duzym wysypie,jakies pojedyncze plamki,czasem wiecej jak stawy sie obudza do działania i dokuczaja,wiadomo stan zapalny.generalnie jestem bardzo zadowolona mam zapas na jakis czas.Jest skuteczna bo nagle zniknęła i nie jest dostepna,wykupili ci co zwietrzyli interes i teraz sprzedaja po 25zł tubke ja kupiłam po 3,5zł Warto próbowac wszystkiego ja jestem zadowolona,teraz ludzie chwala inny specyfik o innym kolorze tubki.Skład sprawdzał Paweł ,tłumaczone byo wielokrotnie to zioła ,których w Polsce nie ma wiec dobrze na nas działaja....reszta mi już po prostu zwisa,brzydko mówiac,jestem zadowolona jak nigdy w życiu i to najwazniejsze :razz:

dzyszla

Po kolejnym tygodniu - na niektóre miejsca działa od razu, na inne nie chce... Dziwne, no nie? :) Ja kupowałem na Allegro chyba coś po 12 zł. Właśnie coś mi się obiło o uszy, że zniknęło...

Dolce

Są na Allegro po 10 zeta:
[URL=https://allegro.pl/uzytkownik/Radzio_P/medycyna-naturalna-kremy-i-masci-258261?order=m]maść[/URL]
Nie wiem jaki termin mają te maści. Jeśli dłuższy to można wziąć kilka na zapas bo raczej taniej nie będzie.
Przy okazji gość podaje skład. Jest tam m.in. ten steryd z wysokiej półki, klobetazol.

dzyszla

Dolce - ja kupowałem tą z nie-chińskimi napisami na opakowaniu.

szater

czyli podróby...ja zawsze sciagałam bezposrednio z Chin..czekałam 6-8tyg ale 12-20 tubek dochodziło bez problemu :razz:

dzyszla

Ale coś tam działa... To następnym razem ściągniesz i dla mnie? :)

szater

Dla mnie tez sciagali ludzie ,którzy maja konto na Ali expres,siedzą w tym i wiedza co ,gdzie i jak...teraz nie sciągamy bo i ja mam pełno msci i oni wiec na chile obecna nie przewidujemy transzy.

dzyszla

Ale jakby co, to daj znać na PW, ok?

szater

dobrze,jak bede zamawiac dam ci znac :smile:

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum