Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
serwatka
Autor Wiadomość
Kulfon 

Wysłany: Sro Lut 01, 2017 9:24 pm   

Zobacz w sklepach z ekologiczną żywnością, tam są różne wynalazki to może i serwatka będzie.

Celineczka 

Wysłany: Sro Lut 22, 2017 9:47 am   

Kasiaa napisał/a:
Na mnie chyba działa, miałam teraz troche wolnego i byłam ponad miesiąc w domu gdzie mam mozliwość pić swiezą serwatke, skóra wygląda lepiej ale po weekendzie wracam do warszawy i nie wiem gdzie tu kupić :(

ja serwatki nie toleruję. Od razu źle się po niej czuję. Na kondycję skóry i przebarwienia stosuję Skinoren https://www.aptekagemini....nowego-30g.html hamuje on nadmierne rogowacenie naskórk i mi pomaga

jack123 
jack

Wysłany: Sro Sty 23, 2019 11:10 am   

Dokładnie, zamiast kremu można też zastosować żel - ja wolę taką konsystencję jak ma
https://aptekatop100.pl/835-skinoren-150-mgg-zel-30-g.html

Stary Łuszczyk 

Wysłany: Pon Lip 29, 2019 12:58 pm   

W kwestii serwatki mogę Wam coś dopowiedzieć.Ja stosuję ją od wielu lat jako doskonały środek na regenerację .Każdy ,kto przyjmuje jakiekolwiek leki doustne(np Metotreksat lub podobne)Z biegiem czasu narażony jest na skutki ich działania.U mnie objawia się to najczęściej stanami zapalnymi żołądka.Wówczas mam sprawdzona receptę .Przez 3 miesiące codziennie rano na czczo pół szklanki serwatki.Uwierzcie mi,że pomaga.Potwierdzają to też badania gastroskopijne.Czasem lekarz sam się dziwi jak przez kilka miesięcy można doprowadzić żołądek do tak czystego stanu.Myślę też,że i na wątrobę serwatka działą pozytywnie.Tak więc polecam.

szater 

Wysłany: Sro Sie 07, 2019 6:14 pm   

Dobrze cie czytac księciuniu....serwatka dobra rzecz tez ratuje tak swój zołądek :*

Odpowiedz do tematu