ja osobiście polecam tą metodę bo dzięki niej się zaleczyłam więcej informacji znajdziecie w dziale moja historia w temacie jak udało mi się dwukrotnie zaleczyć (tutaj)
jednak przed ewentualnym zastosowaniem proponuje rozpatrzyc wszystkie za i przeciw bo tych przeciw tez jest troche
ja np. nigdy nie stosowalam takiej kombinacji ( nie musialam ) ale wydaje mi sie ze jesli juz ktos decyduje sie na takie rozwiązanie to najlepiej pod okiem jakiegos fachowca >
Biedroneczko! mam trochę mało czasu by rozwinąć temat zreszta na wcześniejszym forum ten temat był wałkow. dokładnie. Oxor. są aktywowane przez światło nadfioletowe(UVA320do400nm) solarka to cos innego. Przedawkowanie prom. UVA może dopr. do wzmożonych reakcji fototoksycznych( występują one dopiero po 48-72h po ekspozycji!). Przy przyjmow. ox. pacjent powinien być naświetlany określoną dawkąUVA, w czasie leczenia należy kontrolować czynność wątroby i morf. i być pod kontrolą lekarza! Widziałam w szpitalu dziewczynę poparzoną po takim eksperymęcie... Uważam więc,że nie powinno się propagować metod tak niebezpiecznych! ale to tyko moje skromne zdanie. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum