Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 5:50 pm
Witaj Ewo! Choruję na ł.stawową ale czy mam zapalenie stawów-tego nie wiem.
Nic nie strzyka w stawach więc chyba jest ok.
Ps.Wysłałam do Ciebie zaproszenie na NK-jeśli chcesz akceptuj.
Luszczyca może tak samo atakować stawy jak reumatyczne zapalenie stawów,a nawet gorzej.Poza tym 4012373uszczyca atakuje nie tylko stawy,bywa,że atakuje i serce.Może wywoływać zapalenie osierdzia,oraz i inne komplikacje.A na skutek przyjmowanych leków,może też wystąpić cukrzyca,rak skóry(od niektórych maści).Ale to wszystko może być,ale wcale nie musi.Nie każdy też ma łuszczycę stawową.Nie ma co się na zapas martwić.:)
Dziekuję wszystkim,że trzymaliście kciuki.Musieliście dobrze trzymać bo się udało
Maściojada mężne ciało
Właśnie bitwę już wygrało
Choć nadzieje były marne
W głowie mknęły myśli czarne
To w efekcie zawziętości
Ocaliłem własne kości
Skalpel wisiał nad mym ciałem
Lecz wywinąć się umiałem
I chirurgom na odchodne
Figę z makiem pokazałem
................................................
Uwaga Uwaga !!!!!!
Ogłaszam oficjalny nabór do nowopowstającej kapeli muzycznej!!!!
Zespół będzie się nazywać The Łuszczers lub The Tłusta Ma(ś)ć
Każdy kto potrafi grać np. na nerwach lub na innym instrumencie może zostać członkiem zespołu.
Oczywiście potrzebny jest ktoś kto będzie dziarsko i ochoczo porykiwał czyli solista/tka.
Samolubnie chciałem zarezerwować sobie prawo do pisania tekstów ale doszedłem do wniosku że każda zaangażowana tfu-rczość będzie mile widziana.
Spodziewam się że jak to bywa z każdym nowym przedsięwzięciem najwięcej zgłoszeń będzie na prezesów, dyrektorów,specjalistów, menagerów wyższego szczebla,kierowników itd. Mam jednak cichą nadzieję ( taki niepoprawny optymista ze mnie ) że i do śpiewania i grania ktoś się zgłosi
Masciozerco witaj. cieszymy sie ,ze juz jestes. Spiewac nie umiem ale lubie muzyke i moze na cos sie przydam ))))). Dla Ciebie i dla wszystkich .... http://www.youtube.com/watch?v=NYEAB97T7kk
Witaj Maściojadku, bardzo sie ciesze że wróciłeś i sie udało
A w odpowiedzi na ogłoszenie:
Dajcie mi MIKROFON .., no co? śpiewać każdy może... umiem i to nie chwaląc się bardzo dobrze bo słuch mam dobry (jak sie ma duże uszy to sie lepiej słyszy a mama to nawet mówi że coś jakby słoń mi na ucho nadepnął? )
_________________ Życie stawia przed nami wymagania na miarę sił, które posiadamy. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec!
-------------------------------------------
Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron świeciło słońce.:***
spiewac to ja nie potrafie...ale prowadze audycje muzyczne w radio internetowym..wiec zapraszam.. wy mozecie pospiewac..ja wam zagram co bedziecie chcieli:P:
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 7:12 pm
stary luszczyk napisał/a:
spiewac to ja nie potrafie...ale prowadze audycje muzyczne w radio internetowym..wiec zapraszam.. wy mozecie pospiewac..ja wam zagram co bedziecie chcieli:P:
Podaj jakiś namiar,chętnie posłucham co Ci w duszy gra
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum