Wpadłam na pomysł zeby stworzyć taki temat gdzie będzie mozna sie "pożegnać" na forum wyjezdzajac np na kilka dni Kto bedzie chciał ten bedzie pisał Czasami zdarza sie tak ze jak kogos dłuzej nie ma na forum to "szukamy" go zastanawiajac sie czemu go nie ma Wiec teraz jak ktoś chce sie podzielić z nami informacjami czemu go nei bedize to mozna pisac jeżeli temat załozylam w złym miejscu to prosze o przesunięcie a jezeli paweł uzna za zbyteczny to prosze skaskowac
Ja sie własnie pakuje i szykuje, popołudniu zmykam z forum i jade na wesele do Puław Wróce w poniedziałek wieczorem, na forum bede we wtorek Bużka i pozdraiwam wszystki na drodze wrocław - puławy No dobra.... POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 3:47 pm
ja się żegnam już dziś
jutro jedziemy na wieś na festyn
wracamy w niedzielę a w poniedziałek jadę na szkolenie pod Wawę.
Wracam w piątek w nocy więc pewnei pojawię się na forum w przyszły weekend
ja to myslalam, ze tu chodzi o rozstania i powroty, ale milosne...
ja narazie sie nigdzie nie wybieram/przynajmniej sie nie szykuje zaden wyjazd.../
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
choc moglabym napisac o powrocie, ale co z tego skoro i tak pewnie bedzie rozstanie, bo moja luszczyca jest zbyt zazdrosna, nawet mowic o sobie nie pozwala
ziobaczymy cio to bedzie
/F.Nietzsche/
/F.Nietzsche/
taaaaaaaaaa... ja to cyba bede sie ladowac w zwiazki wiosna i konczyc je jesienia, bo wtedy luszczycy albo u mnie nie ma albo jej nie widac; zero stresu, a pare miesiecy zakochania tez dobrze wplynie
/F.Nietzsche/
Jakbys nie spał 36 h a potem w szpilkach i spodnicy tanczył do 5 piosenek goralskich z teściem i na dodatek potem przez 4 minuty tanczył "zbójnickiego" tesh byś nie dał rady ( to tylko taki około 25 minutowy wycinek z imprezy )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum