Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Rozstania i Powroty :)
Author Message
Kucka
Wariatka :P

Posted:    Rozstania i Powroty :) [ !!! ]

Wpadłam na pomysł zeby stworzyć taki temat gdzie będzie mozna sie "pożegnać" na forum wyjezdzajac np na kilka dni :D :D :D Kto bedzie chciał ten bedzie pisał :D Czasami zdarza sie tak ze jak kogos dłuzej nie ma na forum to "szukamy" go zastanawiajac sie czemu go nie ma :D Wiec teraz jak ktoś chce sie podzielić z nami informacjami czemu go nei bedize to mozna pisac :D jeżeli temat załozylam w złym miejscu to prosze o przesunięcie a jezeli paweł uzna za zbyteczny to prosze skaskowac :P :P :P

Ja sie własnie pakuje i szykuje, popołudniu zmykam z forum i jade na wesele do Puław :) Wróce w poniedziałek wieczorem, na forum bede we wtorek :D Bużka i pozdraiwam wszystki na drodze wrocław - puławy :D No dobra.... POZDRAWIAM WSZYSTKICH :D :D :D

ines

Posted:     [ !!! ]

No to zycze udanej imprezy nabaw sie za nas wszystkich. :lol: Ja nie długo tez biore urlop i jedziemy nad morze a więc napewno również tutaj coś zapisze :mrgreen: :mrgreen:

ksanty

ja się żegnam już dziś

jutro jedziemy na wieś na festyn
wracamy w niedzielę a w poniedziałek jadę na szkolenie pod Wawę.
Wracam w piątek w nocy więc pewnei pojawię się na forum w przyszły weekend

Wiolusia

ja to myslalam, ze tu chodzi o rozstania i powroty, ale milosne... :grin:
ja narazie sie nigdzie nie wybieram/przynajmniej sie nie szykuje zaden wyjazd.../

łukaszzzz85

to moze jakis powdo milosny ....co wiolus ?? :)

Wiolusia

ech... milosny... lepiej nie...

Wiolusia

choc moglabym napisac o powrocie, ale co z tego skoro i tak pewnie bedzie rozstanie, bo moja luszczyca jest zbyt zazdrosna, nawet mowic o sobie nie pozwala :sad:
ziobaczymy cio to bedzie

łukaszzzz85

wiem cos o tym .... teraz siedze sam ...ale jakos lzej :P...cos za cos ;/

Wiolusia

:grin: czasem lepiej czasem gorzej:P

łukaszzzz85

taki zywot..w kazdej dziedzinie... chyba tak jest :P

Wiolusia

taaaaaaaaaa... ja to cyba bede sie ladowac w zwiazki wiosna i konczyc je jesienia, bo wtedy luszczycy albo u mnie nie ma albo jej nie widac; zero stresu, a pare miesiecy zakochania tez dobrze wplynie :grin:

Kucka

Ból karku, kręgosłupa, krzyża, kolan i wszystkich mięsni świadczy o tym ze zabawa była Z A J E ... F A J N A !!!!! :D :D :D :D :D :D

łukaszzzz85

wiolus ...to zupelnie jak promocje hipermarketow... niezla strategia :)... kucka słaba kondycha... :)

Kucka

Jakbys nie spał 36 h a potem w szpilkach i spodnicy tanczył do 5 piosenek goralskich z teściem i na dodatek potem przez 4 minuty tanczył "zbójnickiego" tesh byś nie dał rady ( to tylko taki około 25 minutowy wycinek z imprezy :D )

łukaszzzz85

mozemy sie sprobowac :)

Wiolusia

a ja bym sie przeszla na jakies weselisko, byle nie swoje na dzien dzisiejszy :grin:
zawsze bylam dobrym strategiem :wink: tylko z luszczyca nie wyszlo :grin:

łukaszzzz85

ojj tam ...wesele moze byc...a niekoniecznie sie ktos musi zenic :P

Monika*

Właśnie wróciłam z nad morza, pogoda była super, morze ciepłe ok. 25 C. Opalałam się, kąpałam i chyba nikt nie zwracał na moje kropki nadmiernej uwagi, a moja ł. trochę złagodniała.

Wiolusia

tak 3mac Monia:)
u mnie sie pogoda zrobila beznadziejna :sad: a juz myslalam, ze tez sobie pojade nad morze bo mam czwartek i piatek wolny, a tu chyba nici z tego :sad:
jak to wesele bez chajtania???

ines

No dalej niech ktoś robi wesele i zaprasza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wesela to najlepsze imprezy z chęcią bym sie na jakies przeszła a tu cisza nikt sie nie zeni :cry:

misurina

Ines może po prostu sama musisz wesele zorganizować nie czekając na innych :P

pozdrawiam :)
m.

ines

Oj nie nie ja jestem wieczna panna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jestem wrogiem slubów ale wesela lubie :wink: :wink:

Jezoov

Ja nie będe wybredny. Mogą mnie zaprosić nawet na stype :grin: Byle by zabawa była przednia :roll: Bo jak mawiają "Co to jest: Cztery wesela i pogrzeb? Pięć razy to samo" :mrgreen:

Wiolusia

he he he dobre :grin:
tez lubie weseliska, mozna sie fajnie pobawic inaczej niz na dyskotece

Kucka

No to nie ma innego wyjscia jak spiknąc kogoś z forum ze soba i żeby w expresowym czasie zrobili wesele i zaprosili wszystkich :D :D :D Są chętni ? :P :P :P

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: