Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 9:39 pm
JA TEŻ WIDZĘ PODPIS EWULEK POD POSTAMI SZATER I NIE ROBIĘ Z TEGO PROBLEMU.
JEŚLI SZATER NIE CHCE LUB NIE POTRAFI TEGO ZMIENIĆ TO TRUDNO NIECH TAK ZOSTANIE.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 9:46 pm
ewulek napisał/a:
JA TEŻ WIDZĘ PODPIS EWULEK POD POSTAMI SZATER I NIE ROBIĘ Z TEGO PROBLEMU.
JEŚLI SZATER NIE CHCE LUB NIE POTRAFI TEGO ZMIENIĆ TO TRUDNO NIECH TAK ZOSTANIE.
Ewa mnie już rece opadaja.Chłopcy sprawdzili mój profil.Tam wszystko jest wykasowane!Nie mam na to wpływu!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Kilka postów wyżej napisałem jak jak usunąć podpis, ale skoro tam nic nie ma to być może faktycznie to jest jakiś błąd. Zresztą jest to całkiem prawdopodobne, bo przecież Szater zbytnio się nie zna i sama by sobie komendy nie wpisała w stopce - a takową trzeba by właśnie zamieścić, żeby każdy widział w tym miejscu swój nick.
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 8:48 am
ewulek napisał/a:
Ja za bardzo też się nie znam,ale może najlepszym sposobem byłoby zmienić NICK i wszelkie ustawienia
Ewa chłopcy wczoraj chcieli coś pozmieniać i też nie mogli.Spróbuj na swoim profilucoś zmienić i daj mi znać.Gdzie mam wpisac szereg cyfr,potrzebnych do zmiany czegokolwiek?Nie mam takiego miejsca żeby je wpisac.Bez nich nic nie mogę zmienić!
Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 11:03 am
W Twoim profilu jest rubryka-Podpis( na zielonym tle).
Tam jest napisane-"Zawsze dodowaj mój podpis".Kliknij na kółeczko "Nie" i zobaczysz co będzie dalej.Prześlij mi zdjęcie na PW postaram się zmniejszyć.Już wiem jak bo co kilka dni zmieniam AVATAR.Tak mi się spodobało.
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 12:08 pm
[quote="ewulek"]W Twoim profilu jest rubryka-Podpis( na zielonym tle).
Tam jest napisane-"Zawsze dodowaj mój podpis".Kliknij na kółeczko "Nie" i zobaczysz co będzie dalej.Prześlij mi zdjęcie na PW postaram się zmniejszyć.Już wiem jak bo co kilka dni zmieniam AVATAR.Tak mi się spodobało.[/quote
Ewa wszystkie opcje już przetestowałam!Nie moge dokonać żadnej zmiany bo wyskakuje opis podaj szereg cyfr!Jak probowałam nowaj rejestracji to te cyfry się pokazują u mnie nie ma!Chciałam założyć nowe konto ale syn stwierdził że tylko admin może coś z tym zrobić!!!
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 1:13 pm
Jest awaria systemu.Paweł opisał wszystko w wątku "Sprawy techniczne"prosze się zapoznać ,bo teraz to ja mam podwójny wysyp.Tyle co zebrałam z nie swojej winy to poezja!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum