Wszystko jest OK ...
Dopiero po jej odebraniu (przeczytaniu), przeskoczy do wysłanych - patrz kilka postów wyżej
A jak jest "pusto", to widać nadawca ją (wiadomość) usunął przed jej przeczytaniem przez Ciebie.
Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 1:53 pm
mirush napisał/a:
Wszystko jest OK ...
Dopiero po jej odebraniu (przeczytaniu), przeskoczy do wysłanych - patrz kilka postów wyżej
A jak jest "pusto", to widać nadawca ją (wiadomość) usunął przed jej przeczytaniem przez Ciebie.
Zastanawiam się tylko dlaczego tak właśnie jest i czy nie można tego zmienić?
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 6:36 pm
A po co (w jakim celu) ??
Dzięki temu jest możliwość śledzenia wysłanej wiadomości, lub ... możesz (w ostatniej chwili) takową wysłaną - ale jeszcze nieodebraną - usunąć.
No chyba, że chciałabyś jeszcze otrzymywać powiadomienie SMS-em na komórkę o nadejściu nowej PW, to wówczas zmiany będą konieczne
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 8:06 pm
1.Nie piszę na PW po to aby w ostatniej chwili usuwać wiadomość.
2.Nie Ty jesteś Administratorem aby o takich sprawach decydować.
3Wystarczy mi ,że jestem informowana e-mailem o odpowiedziach lub nowych PW.
4.Są w życiu takie sytuacje na które trzeba natychmiast reagować.
Przecież po napisaniu wiadomości nikt Ci nie każe jej usuwać - skrypt forum daje TYLKO taką możliwość, aby w razie czego, można było TYLKO skorzystać z jego możliwości.
Cytat:
Starałem się JEDYNIE pomóc (wyjaśnić jak to działa) - ale widać źle zrobiłem ...
Cytat:
Pozwoliłem sobie na żart (uśmieszek z jęzorkiem) ale widzę, że jesteś ... niezłomna w doszukiwaniu się wszystkiego - tylko nie tego co zostało napisane.
Cytat:
Właśnie zareagowałem ...
Przepraszam Forumowiczkę ewulek za chęć udzielenia jej (jakiejkolwiek) pomocy.
Ludzie co sie dzieje. Jesli ktos pyta to pewnie po to zeby otrzymac odpowiedz.
Mirush dowiedzialam sie przynajmniej o tych PW. Tez nie moglam zalapac dlaczego wiadomosc widniala dosc dlugo jako " do wyslania". No i prosze wszystko wiem w tym temacie. dzieki.
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 8:36 pm
mirush napisał/a:
ewulek napisał/a:
Przecież po napisaniu wiadomości nikt Ci nie każe jej usuwać - skrypt forum daje TYLKO taką możliwość, aby w razie czego, można było TYLKO skorzystać z jego możliwości.
Cytat:
Starałem się JEDYNIE pomóc (wyjaśnić jak to działa) - ale widać źle zrobiłem ...
Cytat:
Pozwoliłem sobie na żart (uśmieszek z jęzorkiem) ale widzę, że jesteś ... niezłomna w doszukiwaniu się wszystkiego - tylko nie tego co zostało napisane.
Cytat:
Właśnie zareagowałem ...
Przepraszam Forumowiczkę ewulek za chęć udzielenia jej (jakiejkolwiek) pomocy.
Dziękuję za natychmistową reakcję.Niestety nadal nie wiem od Administratora czy można to zmienić,aby móc tak szybko reagować jak Ty.Ale na PW!
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 9:25 pm
mirush napisał/a:
Wszystko jest OK ...
Dzieki bardzo za wyjasnienie.Dla mnie to istotna informacja,tymbardziej że nie znalazłam wcześniej odpowiedzi na takowa sytuacje.A jak wiadomo orłem komputerowym nie jestem.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 11:50 am
Faktycznie-strasznie sie wczoraj czepiałam i byłam upierdliwa.
Najgorsze,że wyszłam na Blond-idiotkę.
Wbrew pozorom rozumiem zasady działania tej poczty.
Tylko u mnie WYSŁANA ZNACZY WYSŁANA a DO WYSŁANIA ZNACZY DO WYSŁANIA.
Ot poprostu błąd w nazewnictwie.
PRZEPRASZAM !!!
A właściwie po co ja tu jeszcze jestem
Przecież choroba mnie opuściła.Jak wróci to dam znać.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 7:45 pm
Gilda napisał/a:
Witam .
Czy jest mozliwosc ukrycia informnacji jakiej przeglądarki i jakiego systemu operacyjnego używam?
Pozdrawiam
Nie jestem administratorem ale mnie również nie podobało sie to iż pod pewnymi postami wyświetlają sie wszystkie dane dotyczaceprzeglądarki isystemu jaki używam.Zasięgnęłam informacji i okazało sie że każdy z nas widzi tylko swoje dane.Mnie sie też to nie podoba ale trudno walczyc o wszystko i z całym swiatem.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
To jest tylko bajer dodany do tego forum. Może go wyłączyć tylko admin. Nie wiem w czym to Wam przeszkadza, przecież nic złego to Wam nie zrobi. Ja nawet tego nie zauważam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum